دولت دیجیتالسلامت و پزشکی هوشمند

پوربافرانی: با تقویت دولت الکترونیک از ترددهای غیرضروری مردم جلوگیری شود

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی رعایت بهداشت فردی و فاصله‌گذاری اجتماعی را مهم‌ترین اقدام برای مقابله با کرونا دانست و گفت: باید با تقویت دولت الکترونیک از ترددهای غیرضروری مردم جلوگیری شود. آخرین نمونه آن نحوه دادن کد بورسی به متقاضیان است.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد الکترونیکی عباسعلی پوربافرانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از آنجایی که هنوز هیچ نتیجه منطقی مستدل و علمی مربوط به سرانجام و فرجام ویروس کرونا وجود ندارد، مهم‌ترین مولفه برای مقابله با آن رعایت بهداشت فردی و فاصله‌گذاری اجتماعی است. باید این موارد مرتب در رسانه‌ها و حتی در فضای مجازی آموزش و یادآوری شود.

به گفته وی، مسائلی همچون شستن دست‌ها، استفاده از ماسک در اماکن شلوغ، مراجعه به مراکز مربوطه در صورت داشتن علائم مشکوک به کرونا از جمله مواردی است که مردم باید همچنان رعایت کنند؛ چون در این بیماری یک نفر می‌تواند چند نفر را آلوده کند. ضمن آنکه کسانی هستند که علی رغم نداشتن هیچ علائمی تست آنها مثبت اعلام شده به همین دلیل بهترین راه برای جلوگیری از شیوع و انتشار این بیماری فاصله‌گذاری اجتماعی و رعایت بهداشت فردی است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در توضیح اقدامات دولت برای مقابله با دولت گفت: دولت در حوزه بهداشت و درمان باید اقداماتش را استمرار دهد. غربالگری، قرنطینه و درمان و شناسایی بیماران اقدامی مهم است. در بحث‌های علمی و دارویی هم باید مطالعات انجام شود. سایر نهادها همچون بسیج، سپاه و ارتش،خیریه‌ها و نهادهای مردمی هم همچنان پای کار باشند و کمک کنند.

وی ادامه داد: از طرف دیگر با شیوع ویروس کرونا یک سری از کسب‌وکارها تعطیل شد و زیان دید کسب‌وکارهایی همچون گردشگری و رستوران‌دارها که به نظر می‌رسد همچنان با آغاز مجدد فعالیت‌هایشان در آینده با مشکلاتی مواجه شوند، لذا دولت باید مشوق‌های بیشتری در بحث‌های مالیاتی و بیمه‌ای قرار دهد.

پوربافرانی با تاکید بر لزوم تقویت دولت و بانکداری الکترونیک توضیح داد: وقتی از مردم می‌خواهیم فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند یعنی مجبور به تردد در موارد غیرضرور نشوند؛ این موضوع شامل رجوع به بانک‌ها هم می‌شود؛ نمونه بارز آن هم با استقبال مردم سرمایه‌گذاری‌شان در بورس است، ولی آنها مجبور هستند به مراکزی همچون پیشخوان دولت برای کد بورسی مراجعه کنند، اما چرا باید این کار صورت گیرد؟ چون حساب‌ها مشخص است و به راحتی می‌توان هویت افراد را شناسایی کرد؛ پس در این وضعیت لزومی به مراجعه حضوری مردم وجود ندارد. این کار تنها باعث تجمع بیشتر مردم می‌شود.

محتوی دیگر از عملکرد کسب وکارهای آنلاین در کرونا در اقتصاد الکترونیکی:

رشد ۱۰۰۰ درصدی برخی کسب‌وکارهای آنلاین در دوران کرونا
فقط ۲۹ درصد کسب‌وکارهای آی‌تی‌ از کرونا تاثیر مثبت گرفتند
ارائه “خدمات آنلاینِ سلامت روان” در کانادا
سازمان فناوری اطلاعات تاثیر شیوع کووید-۱۹ بر کسب‎وکارهای نوپا را بررسی کرد؛ تعطیلی ۶۱ درصد استارت‌آپ‎ها با ادامه کرونا
تعاملات آنلاین در روزهای قرنطینه خانگی چگونه بود؟
با استارتاپ‌ها از کرونا مصون می‌مانیم/حل مشکلات کسب‌وکارها با همکاری صندوق نوآوری
کسب‌وکارهایی که با دورکاری به نتیجه می‌رسند

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. بازتاب: رشد ۱۰۰۰ درصدی برخی کسب‌وکارهای آنلاین در دوران کرونا - پایگاه خبری اقتصاد الکترونیکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا