اقتصاددیجیتالکسب و کار هوشمند در ایران

مدیرعامل بورس تهران از عرضه یک شرکت بزرگ اقتصاد دیجیتال در بورس تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۲ خبر داد

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

با اظهارات مدیرعامل شرکت بورس تهران در مورد عرضه یک شرکت بزرگ اقتصاد دیجیتال در بورس تا پایان ماه گمانه‌زنی‌هایی درباره ورود اسنپ به بورس ایجاد شده است.

«محمود گودرزی»، مدیرعامل شرکت بورس تهران طی اولین همایش ملی اقتصاد هوشمند و توسعه مالی در محل سازمان بورس اظهاراتی را مطرح کرد که احتمال ورود اسنپ به بورس را جدی‌تر از قبل کرد.

در جریان این همایش همچنین «شمس‌الدین حسینی»، نماینده مجلس و رئیس کمیسیون جهش و رونق تولید بیان داشت: «در کشور تحولات فنی را درک کرده‌ایم و در خیلی از حوزه‌ها مانند بانکداری الکترونیکی خوب پیش رفتیم اما به تحولات نهادی کمتر دقت کردیم. مثلا در کشور عده‌ای در حوزه رمزارز فعالیت می‌کنند اما حکمرانی این حوزه چطور انجام می‌شود؟»

  ” اقتصادالکترونیکی“آخرین و به روزترین محتوی در اقتصاددیجیتال

به عقیده وی به سبب درگیری مسئولان به مسائل اساسی و اولیه اقتصاد بحث هوشمندسازی کمتر مورد توجه قرار گرفته، وی در این راستا اضافه کرد: «مسئولان کشور ما درگیر رشد اقتصادی پایین هستند اما اتفاقات دیگری در جهان در حال رخ دادن است. در حوزه اقتصاد نیاز به حکمرانی هوشمند داریم، اقتصاد هوشمند را نیز باید ذیل جامعه هوشمند ببینیم. مثلا در بخش فنی بانک مرکزی خیلی پیش رفته است اما در حوزه مقررات‌گذاری اینطور نیست.»

حسینی در ادامه افزود: «سه سال پیش بانک مرکزی بحث رمزارز ملی را مطرح کرد. اما مشخص نبود وقتی می‌گوییم ارز پس چطور ملی است؟ وقتی تا این حد از این حوزه فاصله داریم شاید نتوانیم به مسائل مهم‌تری که در جهان اتفاق می‌افتد بپردازیم.»

این نماینده مجلس در پایان گفته‌های خود خاطرنشان کرد: «شورای مبارزه با پولشویی مانند حاکمی که برای تنبیه دریا دستور داد آن را شلاق بزنند، تصویب کرد نهادهای زیرمجموعه بانک مرکزی کریپتو کارنسی را سرکوب کنند.»

افزایش احتمال ورود اسنپ به بورس با عرضه یک شرکت بزرگ اقتصاد دیجیتال در بورس

گودرزی در رابطه با عرضه یک شرکت بزرگ اقتصاد دیجیتال در بورس اشاره کرد: «تلاش می‌کنیم تا پایان این ماه یکی از بزرگترین شرکت‌های حوزه اقتصاد دیجیتال را وارد بورس کنیم.» همچنین گودرزی خبر از ورود یکی از شرکت‌های دیگر این حوزه به بازار سرمایه طی ماه آینده داده است.

«محمد خوانساری»، رئیس سازمان فناوری اطلاعات نیز در مورد هوشمندسازی عملیات‌های مالی در کشور بیان کرد: «در دوره بعدی بلوغ دولت نباید سرویس اند تو اند ارائه کند و باید به سمت دولت پلتفرمی حرکت کنیم. در حوزه عملیات مرزهای مبهمی بین سازمان ما و سامانه‌های مالی و بانکی وجود دارد. تجربه‌های متعددی از هوشمندسازی در دولت وجود دارد. صدور مجوزهای اصناف یکی از تجربه‌های هوشمندسازی در دولت است. ۹۷ درصد دستگاه‌ها به درگاه ملی خدمات دولت متصل هستند. تا آبان ماه باید ۲۰ درصد خدمات در این درگاه بدون مداخله انسانی و تماما هوشمند صورت بگیرد.»

معاون وزیر ارتباطات در پایان خاطرنشان کرد: «در دولت هوشمند ما می‌گوییم خدمات توسط سامانه‌ها به جای اشخاص. در سازمان فناوری اطلاعات مرکز تبادل اطلاعات را داریم که امکان تعامل میان دستگاه‌ها را فراهم می‌کند. بالغ بر ۱۹۰۰ خدمت مختلف به ۳۳۰ دستگاه خدمت می‌دهند.»

منبع: تکراتو

“فناوری هوشمند” رسانه تخصصی انقلاب صنعتی چهارم

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا