کسب وکار هوشمند در جهان

جنگ سرد میان متا و اپل به مرحله حساس رسید

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

متا و اپل درگیر یک جنگ سرد چند ساله هستند، حالا متا در تلاش برای رهایی خود از قید و بند سیستم عامل iOS اپل است.

همزمان با اقدام شرکت متا در اخراج گسترده کارمندان، مارک زاکربرگ، مدیرعامل این شرکت، سال ۲۰۲۳ را سال بهره‌وری اعلام کرده است. بسیاری از مشکلاتی که در این شرکت وجود دارد، مشابه مشکلات همتایانش به خصوص گوگل است. تورم، نرخ بهره بالاتر و وضعیت سیاسی جهانی مبهم، همگی باعث شده‌اند شرکت‌ها خود را آماده بروز رکود احتمالی کرده و بودجه تبلیغات آنلاین را کاهش دهند.

اما متا مشکل بزرگ‌تری دارد؛ به قول یکی از مدیران متا، خانواده اپلیکیشن‌های این شرکت شامل فیس‌بوک، اینستاگرام و واتس‌اپ همگی در معرض هوی و هوس اپل قرار گرفته‌اند. اپل در سال ۲۰۲۱، سیستم عامل iOS خود را تغییر داد تا امکان ردیابی رفتار کاربران توسط اپلیکیشن‌ها را محدود کند. متا در فوریه سال ۲۰۲۲، پیش‌بینی کرد که این تغییر، ۱۰ میلیارد دلار به این شرکت ضرر خواهد زد، زیرا تبلیغات هدفمند را برای کاربران آی‌فون دشوارتر می‌کند.

“فناوری هوشمند” رسانه تخصصی انقلاب صنعتی چهارم

تیم کوک، مدیرعامل طی سال‌های اخیر، به دفعات از مدل فعالیت فیس‌بوک انتقاد کرده و حریم خصوصی را در زمره حقوق بشر شمرده است. از جدیدترین گزارش درآمد مالی و تلاش متا برای کاهش هزینه و بهره‌وری، کاملا روشن است که جنگ سرد با اپل، بر درآمد مالی متا اثر گذاشته است و اگرچه تلاش زاکربرگ برای حرکت به سمت واقعیت مجازی و دنیای مجازی متاورس، می‌تواند با فراهم کردن یک پلتفرم اختصاصی، به متا راه گریزی از اپل فراهم کند، اما روشن نیست این بلندپروازی‌ها چه زمانی به ثمر خواهد نشست.

متا طی سال گذشته، در تلاش برای ساخت ابزارهای بهتر بود تا تصمیمات تبلیغاتی را بدون ردیابی کاربران بگیرد. به گفته جن مانستر، تحلیلگر شرکت لوپ ونچرز، این استراتژی باید ادامه پیدا کند. این استراتژی شامل استفاده از هوش مصنوعی برای کمک به تبلیغات‌کنندگان جهت گرفتن تصمیمات است که این شرکت در گزارش اخیر درآمدهای مالی، درباره آن صحبت کرده است.

چیزی که امسال برای متا در نظر گرفته شده، ادامه ساخت ابزارهای بهتر برای حداقل کردن ریسکی است که آنها از جانب اپل دارند و تصور می‌شود که سال جاری، سال بزرگی برای متا خواهد بود، زیرا آنها یک سال برای آن به سختی تلاش کرده‌اند اما هنوز به آن نقطه نرسیده‌اند.

منبع: ایسنا

  ” اقتصادالکترونیکی“آخرین و به روزترین محتوی در اقتصاددیجیتال

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا