اپلیکیشن و نرم افزاررسانه دیجیتالکسب و کار هوشمند در ایران

تعیین سه شاخص ارزیابی سکوهای اقتصاد دیجیتال

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

سه شاخص کلی در ارزیابی سکوها در نظر گرفته شده است که متناسب با میزان اهمیت، امتیاز خاصی برای آنها در نظر گرفته شده است. این سه شاخص شامل پذیرش عمومی سکو برای کاربران، پذیرش عمومی سکو برای کسب و کارها و داشتن قابلیت‌های نرم‌افزاری و فنی است.

با توجه به ابلاغ آیین‌نامه حمایت از سکوها و کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال، ۳۰ نوع حمایت برای رونق کسب و کارهای اینترنتی در نظر گرفته شده است که دستگاه‌های متعددی عهده‌دار آن هستند. اما گام نخست برخورداری از این حمایت‌ها در قالب برخی شاخص‌ها گردآوری شده است.

  ” اقتصادالکترونیکی“آخرین و به روزترین محتوی در اقتصاددیجیتال

سه شاخص کلی در ارزیابی سکوها وجود دارد که متناسب با میزان اهمیت، امتیاز خاصی برای آنها در نظر گرفته شده است که عبارتند از: پذیرش عمومی سکو برای کاربران، پذیرش عمومی سکو برای کسب و کارها و داشتن قابلیت‌های نرم‌افزاری و فنی است. برای پذیرش عمومی سکو، دو عامل میزان رضایت کاربران و تعداد کاربران فعال ماهانه در نظر گرفته شده است که به ازای هر یکصد هزار کاربر فعال در ماه، معادل یک امتیاز به سکو اضافه می‌شود. هم‌چنین معیار پذیرش عمومی سکو برای کسب و کارها سه عنوان پیش بینی شده است که شامل تعداد کسب و کارهای ثبت نام و احراز هویت شده، تعداد فروش کالا یا خدمات در یکسال گذشته و نیز تعداد کانال‌های عمومی عرضه کالا، محتوا و خدمات است.

در این حوزه نیز به ازای هر کانال بالای ۱۰ هزار دنبال کننده(فالوور) یک امتیاز در نظر گرفته شده است. در ادامه، شاخص‌های فنی مشمول بودن یا نبودن سکوها از حمایت‌های این بخشنامه به دو بخش قابلیت‌های ارتباطات و بازارگاه اجتماعی تقسیم شده است که به طور جزئی‌تر شامل انتقال پیام نوشتاری، صوتی، ویدئویی، فایل، داشتن درگاه پرداخت، درگاه حمل و نقل ارسال کالا، تحویل خدمت و سایر خدمات است. در عین حال که امکان خودارزیابی برای سکوها وجود دارد، گفتنی است که چنانچه سکوهای مشمول موفق به کسب سطح امتیاز ۶۵ درصد و بالاتر شوند از کلیه حمایت‌های آئین نامه برخوردار می‌شوند. اما سکوهای مشمول با سطح امتیاز بین ۵۰ تا ۶۵ درصد، صرفا از بخشی از حمایت‌‌ها برخوردار خواهند بود.

منبع: تسنیم

  • تعیین سه شاخص ارزیابی سکو های اقتصاد دیجیتال

“فناوری هوشمند” رسانه تخصصی انقلاب صنعتی چهارم

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا