ارزدیجیتال

ارز دیجیتال لیبرا چیست و کی عرضه میشود ؟

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

فاست uplibra راهی برای دریافت ارز دیجیتال لیبرا به صورت رایگان است. این سایت هنوز توسط فیسبوک تایید نشده اما عده ی زیادی می گویند معتبر است و تایید نشدن آن ترفندی است از جانب فیسبوک. شما می توانید از طریق این سایت برای دریافت لیبرا اقدام کنید به امید این که روزی قیمت خوبی پیدا کند.

به گزارش اقتصاد الکترونیکی و به نقل از رکنا؛ ارز دیجیتال لیبرا ( Libra ) حاصل همکاری فیس‌بوک با Uber ، Visa و MasterCard می باشد. فیسبوک اعلام کرده لیبرا یک زیرساخت مالی و یک ارز بین المللی است. اگرچه هنوز ایمن و راحت بودن معاملات مالی درباره ی ارزدیجیتال لیبرا ثابت نشده اما به نظر قرار است تغییرات بزرگی در بازار ارزهای دیجیتال به وجود آورد.

ارز دیجیتال لیبرا

ارز دیجیتال لیبرا در اوایل سال ۲۰۱۹معرفی شد و وایت پیپر آن در ژوئن ۲۰۱۹ عرضه شد. این ارز که گفته می شود با هدف استفاده برای معاملات درون شبکه ی نرم افزارهای مرتبط با فیسبوک مثل instagram و whats app و massenger به کار می رود، در آینده قصد دارد تا در تبادلات بیرون این فضاها نیز قابل معامله باشد.

ارزدیجیتال لیبرا توسط سازمان غیرانتفاعی اداره خواهد شد که مقر آن در ژنو سوییس است. اتحادیه لیبرا دارای ۲۸ سهم موسس خواهد بود که کمپانی های مطرحی چون مسترکارت، پی پال، اسپاتیفای ،ویزا،Ebay،اوبر، لیف، و دافون و البته خود فیسبوک عضو آن هستند. هدف فیسبوک از توسعه ی این رمزارز این است که به میلیون ها کاربر خود این امکان را بدهد که پرداخت های خود را توسط لیبرا انجام دهند و از خدمات آن بهره مند شوند.

البته باید بدانید ارزدیجیتال لیبرا اولین تلاش فیسبوک برای راه یابی به دنیای ارزهای دیجیتال نیست بلکه سال ها پیش نیز تلاش کرده بود تا ارزدیجیتال خود با نام فیس بوک کردیت ( Facebook Credit) راه اندازی کنید. حتی همین اواخر یک قابلیت پرداخت در اپلیکیشن مسنجر خود ایجاد کرد اما هیچ کدام از این دو پروژه با موفقیت رو به رو نشدند.

اظهار شده هزینه های معاملاتی ارزدیجیتال لیبرا کم است و این باعث می شود کاربران سود بیشتری ببرند. همچنین سرمایه گذاران وعده داده اند لیبرا نوسان کمی خواهد داشت و ارزش آن کنترل خواهد شد. بنابراین نتیجه می گیریم نمی توان برای سرمایه گذاری های چند برابری روی آن حساب کرد.

امنیت لیبرا

فیسبوک دارای بانک اطلاعاتی بزرگی از کاربران است و ممکن است بتواند معاملات ارزدیجیتال لیبرا را به افراد ربط دهد. همانطور که می دانید یکی از دلایل اصلی استفاده ی کاربران از رمزارزها این است که معامله با آن ها در اکثر مواقع ناشناس است و هیچ واسطه ای بین طرفین معامله وجود ندارد که از جزییات با خبر شود. بنابراین نگرانی بزرگی در مورد حفظ حریم خصوصی با استفاده از لیبرا وجود دارد.

با این وجود اگر لیبرا موفق شود جای خود را میان کاربران باز کند موفق ترین محصول تاریخ فیسبوک خواهد بود. اگر با روی کار آمدن لیبرا توسط فیسبوک افراد بیشتری با ارزهای دیجیتال احساس راحتی کنند و استفاده از این ارزها بین مردم عادی شود شاهد رقابت بیشتری در این عرصه خواهیم بود.

توضیح ارز دیجیتال به زبان ساده

کالیبرا که یکی از شرکت های جانبی فیس بوک در راستای پروژه لیبرا است و بطور کامل توسط انجمن مستقل لیبرا اداره می شود، قصد دارد سرویس های مالی و محصولات مختلفی را در شبکه لیبرا توسعه دهد.

این شرکت برنامه دارد کار خود را با عرضه یک نرم افزار کیف پول برای سکه لیبرا شروع کند. کیف پول کالیبرا، به کاربران امکان نگهداری و انتقال ارز دیجیتال لیبرا را خواهد داد.

قرار است لیبرا بر روی پلتفرم های ساخته شده در اکوسیستم فیس بوک که شامل پیام رسان واتس اپ و وب سایت فیس بوک می شود، با استفاده از رابط کاربری کیف پول کالیبرا پیاده سازی شود.

بررسی لیبرا از نظر فنی

ارز دیجیتال لیبرا در بستر بلاک چین انحصاری خود، راه اندازی خواهد شد. این زنجیره مبتنی بر الگوریتمی تحت عنوان «LibraBFT» است که شباهت های زیادی با اثبات سهام (PoS) دارد. برای تایید هر تراکنش در شبکه، باید دو سوم مشارکت کنندگان یا همان نودهای اعتبارسنج، آن را تایید کنند.

در ابتدا فقط اعضای جامعه لیبرا وظیفه تایید و اعتبارسنجی تراکنش ها را بر عهده دارند. برای عضو شدن در جامعه لیبرا اصلی ترین شرط این است که هر عضو باید حداقل ۱۰ میلیون دلار وجه نقد به عنوان وثیقه و پشتوانه پرداخت کند. با این حال، قرار است که در آینده امکان مشارکت افراد بیشتری با سپرده گذاری توکن های لیبرا فراهم شود.

بلاک چین لیبرا برای نوشتن قراردادهای هوشمند، یک زبان برنامه نویسی اختصاصی به نام «Move» دارد. بنابراین مانند اتریوم، در مورد لیبرا با چیزی فراتر از یک ارز دیجیتال باثبات رو برو هستیم.

طبق وایت پیپر فنی لیبرا، سرعت تراکنش های این شبکه در ابتدا ۱,۰۰۰ تراکنش بر ثانیه خواهد بود که نسبت به نیاز شبکه، افزایش می یابد. کارمزد شبکه هم بسیار ناچیز و نزدیک به صفر است.

بلاک چین لیبرا از افراد نام و اطلاعات واقعی درخواست نمی کند و مانند بیت کوین و سایر بلاک چین ها، تنها با آدرس ها و حساب های مستعار امکان فعالیت در شبکه فراهم خواهد بود.

آیا لیبرا یک استیبل کوین است؟

بله همانطور که قبلا اشاره کردیم این رمزارز قرار نیست نوسانات زیادی داشته باشد و به نوعی یک ارزدیجیتال با ثبات است. ارزدیجیتال لیبرا پشتوانه ای از پول های ملی خواهد داشت. دلار، یورو، ین ژاپن و پوند انگلیس اولین پشتوانه های لیبرا خواهند بود ولی دارایی های دیگری نیز به این جمع اضافه می شوند. البته ارزی که قرار باشد از لیبرا پشتیبانی کند نیازمند سه ویژگی خواهد بود. اول این که مستقل باشد یعنی قیمتش به دارایی دیگری وابسته نباشد ، دوم این که باید تصمیم گیری درباره ی آن توسط یک موسسه ی دولتی مانند بانک مرکزی انجام بگیرد و یا یک دارایی که آزادانه در دسترس باشد، و سومین شرط این که به صورت جهانی به رسمیت شناخته شود.

هدف پروژه ی لیبرا چیست؟

هدف بنیان گذاران ارزدیجیتال لیبرا کمک به افرادی است که حتی از ساده ترین خدمات بانکی نیز محروم هستند. طبق آمار بیش از نیمی از بزرگسالان جهان حتی حساب بانکی ندارند. این رقم در کشورهای درحال توسعه و برای زنان بسیار بدتر است. بنابراین این پروژه می خواهد یک اکوسیستم مالی ایجاد کند که میلیاردها نفر را به هم وصل می کند.

کیف پول لیبرا

کالیبرا یکی از شرکت های جانبی فیسبوک در راستای پروژه ی لیبرا است و قصد دارد سیستم های مالی و محصولات مختلفی را در لیبرا توسعه دهد. این شرکت قصد دارد کار خود را با ارائه ی یک کیف پول برای لیبرا شروع کند که امکان ذخیره و نگهداری این رمزارز را به کاربران می دهد.

ثبت نام برای دریافت ارزدیجیتال فیسبوک

فاست uplibra راهی برای دریافت ارز دیجیتال لیبرا به صورت رایگان است. این سایت هنوز توسط فیسبوک تایید نشده اما عده ی زیادی می گویند معتبر است و تایید نشدن آن ترفندی است از جانب فیسبوک. شما می توانید از طریق این سایت برای دریافت لیبرا اقدام کنید به امید این که روزی قیمت خوبی پیدا کند. uplibra هنگام ثبت نام ۳ لیبرا به شما میدهد و در ادامه با کلایم کردن هر یک ساعت و زیرمجموعه گیری می توانید لیبرای بیشتری کسب کنید.

فیسبوک در سال ۲۰۲۰

پیش‌بینی وب‌سایت معتبر «سوشال مدیا تودی» حاکی از آن است که در سال آینده میلادی، فیسبوک بیش از همه روی سرویس‌های پرداخت خود تمرکز خواهد کرد. اگرچه فیسبوک این روزها به شدت درگیری ارز دیجیتالی خود موسوم به لیبراست اما به نظر می‌رسد که این شبکه اجتماعی قصد دارد تا امکان پرداخت درون برنامه‌ای و انتقال‌های داخل پلتفرمی‌را برای بیش از دو میلیارد کاربر خود فراهم کند.

اگر خاطرتان باشد این شرکت ماه پیش، قابلیت فیسبوک پِی (Facebook Pay) را در اختیار کاربران آمریکایی پلتفرم خود قرار داد که به لطف آن، افراد می‌توانند از طریق اپلیکیشن فیسبوک، فرآیند ارسال و یا دریافت پول را انجام دهند و یا هزینه اجناس خریداری‌شده خود را پرداخت کنند.

علاوه براین، شواهد نشان می‌دهد که این شرکت به فناوری واقعیت افزوده نیز برای استفاده در فیلترهای خود توجه خواهد کرد. اگرچه در این زمینه، اسنپ‌چت حرف اول را می‌زند اما فیسبوک نیز قصد دارد تا چنین امکاناتی را برای کاربران خود فراهم و فیلترهای واقعیت افزوده جدید و کاربرپسندی را به پلتفرم خود اضافه کند.

در همین رابطه، چندی پیش مارک زاکربرگ مدیرعامل فیسبوک نیز در مصاحبه‌ای اعلام کرد که احتمالا هدست یا عینک‌های واقعیت افزوده این شرکت در سال ۲۰۲۰ به بازار عرضه خواهند شد. اگرچه شاید به زعم بسیاری از کارشناسان، ورود فیسبوک به فناوری واقعیت افزوده کمی‌دیر بوده اما آن‌ها توانسته‌اند سهم زیادی از این بازار را با هدست‌های واقعیت مجازی آکیولس خود تصاحب کنند. یاران زاکربرگ توانستند از طریق عرضه محصولاتی همچون سیستم ردیابی دست که با کمک آن، امکان تعامل کاربر با محیط بدون استفاده از کنترلر و یا دستکش‌های مخصوص فراهم می‌کند، به این مهم دست یافتند.

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا