ارزدیجیتال

همه چیز درباره ارز دیجیتال کیو

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

این گفت و گو صرفا جهت آشنایی است و به هیچ عنوان این پایگاه خبری آن را تایید نمی‌کند و جهت پیش گیری از مشکلات احتمالی پیشنهاد می‌کنیم قبل از هر سرمایه گذاری با مراجع قانونی ذیصلاح مشاوره شود

حرف و حدیث‌های فراوانی در خصوص این شبکه‌ی پرداخت مطرح می‌شود. به همین دلیل تصمیم گرفت با امید فدوی متخصص در زمینه ارزهای دیجیتال گفت و گویی کوتاه داشته باشم و در این مقاله شما را با زیر و بم این ارز و نکات مربوط به آن آشنا کنیم.

به گزارش اقتصاد الکترونیکی به نقل از پارسینه؛ بازار ارزهای دیجیتال به قدری داغ است که اگر شما هر چند وقت یک بار خبر از به بازار آمدن ارزی جدید به گوشتان بخورد، نباید تعجب کنید. یکی از این ارزهای دیجیتال که اخیراً سر و صدای زیادی نیز به پا کرده است. ارز دیجیتال کیو است. این ارز که با نام کامل Initiative Q معرفی می‌شود، ویژگی‌های خاص خود را دارد.

حرف و حدیث‌های فراوانی در خصوص این شبکه‌ی پرداخت مطرح می‌شود. به همین دلیل تصمیم گرفت با امید فدوی متخصص در زمینه ارزهای دیجیتال گفت و گویی کوتاه داشته باشم و در این مقاله شما را با زیر و بم این ارز و نکات مربوط به آن آشنا کنیم.

ارز دیجیتال کیو واقعاً چیست؟

این سوالی‌ست که اخیراً خیلی‌ها به دنبال جواب آن هستند و مدام می‌پرسند که این ارز چیست و چه تفاوتی با انواع دیگر رمز ارزها دارد. به همین دلیل تصمیم گرفتم در یک محتوای کوتاه اما مفصل و دقیق، شما را به جواب خیلی از سوال‌هایتان برسانم.

پروژه ارز کیو در سال ۲۰۱۸ آغاز به کار کرد و در آن زمان اعلام شد که این شبکه فعالیتش را به زودی شروع می‌کند. وارد شدن به این پروژه و ملزم به دعوت از شماست. به همین دلیل بسیاری از افراد به دنبال دعوت شدن به این طرح هستند، در حالی که برخی بر این عقیده‌اند که Initiative Q یک طرح هرمی‌ست و راهی به ثروت ندارد.

موفقیت این ارز وابستگی مستقیمی به تعداد افراد ثبت نام شده در آن دارد. به همین دلیل شعار اصلی آن در راستای ترغیب پیوست افراد بیشتری به این طرح است. «پیوستن زودتر شما به شبکه‌ی Q، یعنی شانس بیشتر برای کسب ارز دیجیتال رایگان.»

آیا ارز دیجیتال کیو یک ایده‌ی هرمی‌ست؟

همین مسئله و تاکید این طرح بر پیوستن افراد زیاد به آن با وعده‌ی کسب ارز رایگان، زمینه ساز ذهنیت هرمی بودن آن است. البته این ارز در حال حاضر ارزش رسمی‌ای نداشته و افرادی که وارد آن شده‌اند، در انتظار روزی هستند که Q به یک ارز واقعی و دارای ارزش بدل شود.

اگر با  سرمایه گذاری در ارز دیجیتال آشنا باشید،می دانید که نقل‌وانتقالات مالی و ارزی در این عرصه به چه صورت است و مفاهیم پایه‌ای و تخصصی آن را آموخته‌اید. یکی از چیزهایی که در این زمینه باید با آن آشنا باشید، سیستم پی پال است. طرح Q به نحوی خود را با پی‌پال در ارتباط می‌داند، اما این ادعایی بی‌اساس است و تنها برای بخشیدن اعتبار بیشتر به آن مطرح شده است.

پروژه Initiative Q را بیشتر بشناسید

نکته‌ی جالب توجه در خصوص ارز کیو، برنامه‌ریزی آن برای ایجاد یک شبکه‌ی جهانی پرداخت مستقل است. یعنی در این طرح ما یک رمزارز نداریم و یک طرح مجزای شبکه‌ی پرداخت داریم که قرار است ارز اختصاصی خود را داشته باشد و مستقل از بانک‌ها و سیستم‌های پرداخت فعالیت کند.

ارز دیجیتال کیو بر پایه‌ی بلاک چین طراحی نشده است. با این وجود اساس آن بر فناوری‌های جدید پرداخت استوار است. برگشت‌پذیری پرداخت دیگر ویژگی‌ای‌ست که آن را از رمزارزهای رایج متمایز می‌کند. ریسکی نبودن حضور در این طرح باعث شده است افراد زیادی به آن بپوندند. در واقع افراد بدون احساس نیاز به تحقیق و بررسی به راحتی وارد این پروژه شده و در آن عضو می‌شوند.

جالب است که در هنگام ورود به صفحه‌ی اصلی Initiative Q این پیام خوشامدگویی به شما نمایش داده می‌شود: Q شبکه‌ی پرداختی برای آینده است. ما برای جذب میلیون‌ها عضو، ارز آینده‌مان را رایگان عرضه می‌کنیم.

بنیانگذار Initiative Q کیست؟

بنیان‌گذار این طرح، سار ویلف است. او یک کارآفرین بوده و جالب است بدانید که یک بازیکن نیمه‌حرفه‌ای پوکر نیز هست. البته این پروژه یک پشتیبان نیز دارد. این پشیبان اقتصاد دانی معروف و حامی بانکداری آزاد به نام لارنس اچ‌وایت است.

چه آینده‌ای در انتظار ارز کیو است؟

برای آشنایی با چشم‌انداز ارز دیجیتال کیو بهتر است به صحبت‌های خود بنیانگذار آن در این خصوص اشاره کنیم. در مصاحبه‌ای که با این فرد انجام شد گفت از سالیان دور در آرزوی ایجاد یک ارز دیجیتال بوده است. سرنوشت این کارآفرین را به انصراف از دانشگاه و سپس تاسیس یک استارت‌آپ در زمینه‌ی برنامه‌نویس و توسعه‌های نرم‌افزارها کشاند. همچنین ویلف بعدها شرکت پرداختی با نام Fraud Sciences را راه‌اندازی کرد که پی‌پال در سال ۲۰۱۸ آن را خرید.

تکیه بر پیشرفت‌های فناوری در دهه‌های اخیر از اهداف ویلف بوده و او به دنبال بهره‌برداری از این فناوری‌ها استفاده از آن‌ها برای گسترش شبکه‌ی خود بوده است.

عرضه کلی این ارز ۲ تریلیون خواهد بود. گفتنی‌ست که هشتاد درصد از این میزان متعلق به افراد ثبت‌نام شده در طرح خواهد بود. ده درصد از میزان باقیمانده به ذخایر پولی این ارز اختصاص داشته و بقیه‌ی آن متعلق به شرکت پرداخت Q خواهد بود.

طی برنامه‌ای که بنیانگذار این شبکه در سال ۲۰۱۸ ارائه کرد توقع می‌رفت در پایان یک سال سیستم پرداخت آن در چند منطقه‌ی جغرافیای شروع به کار کند. این شرکت قصد دارد که در دهه‌ی آینده‌ی به یک سیستم پیشرو و پرطرفدار پرداخت بدل شود.

این مسائل اما تنها و تنها در صورتی اتفاق خواهد افتاد که شبکه‌ی Initiative Q فعالیتش را آغاز کند.

آیا وارد شبکه پرداخت کیو شویم؟

بسیاری از متخصصان و فعالان عرصه‌ی ارزهای دیجیتال، کیو را یک شبکه‌ی هرمی می‌دانند. این باعث شده است که برخی کاربران در وارد شدن به این سیستم با احتیاط بیشتری عمل کنند. نظر ویلف بنیانگذار این شرکت اما متفاوت است. او معتقد در سیستم‌های هرمی و پانزی افراد با پیوستن به یک شبکه از آن کسب در آمد می‌کنند. در حالی که این در خصوص شبکه کیو صدق نمی‌کند.

البته برای آشنایی بیشتر با مفاهیم شبکه‌ی هرمی و مسائل امنیتی مهم پیشنهاد می‌کنیم حتماً در یک دوره آموزش سرمایه‌گذاری ارز دیجیتال شرکت کرده و ذهن خود را در زمینه‌ی مسائل مربوط به این زمینه مسلح کنید.

اما به هر حال دفاع شرکت کیو در برابر این اتهام‌ها این است که Q از افراد پولی دریافت نمی‌کند و تنها به ازای عضویت‌شان به آن‌ها Q می‌دهد. این نکته‌ غیرقابل انکار است که پیوستن همه‌ی افراد به شبکه باعث تعیین ارزش کیو و سود کاربران آن خواهد شد. در واقع کیو بر پایه‌ی امید بنا شده است.

اما نقد بسیار مهمی که به این سیستم وارد است، در خصوص آینده‌ایست که در صورت فعال نشدن شبکه‌ی Q در انتظار کاربران است. این‌که آیا اطلاعات، اسامی و ایمیل‌هایشان در دسترس هکرها و کلاهبرداران قرار نخواهد گرفت؟

تنها می‌توان گفت برای درک آینده‌ی این شبکه تنها باید منتظر تغییراتی باشیم که در آن مشاهده خواهد شد.

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا