توکن‌های غیر مثلی (NFT)

Rarible؛ ساخت NFT بر پالیگان بدون کارمزد

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

پلتفرم محبوب تبادل NFT رِریبل (Rarible) از امکان ساخت بازار NFT مبتنی بر ارز پالیگان به شکلی بدون کارمزد خبر داد.

با گذشت زمان فناوری بلاکچین نوآوری‌های فراوانی را به دنیا معرفی می‌کند. نوآوری‌هایی که هر کدام به تنهایی انقلابی در تبادلات مالی، انواع سرمایه‌گذاری و یا حتی زندگی روزمره ایجاد می‌کنند. NFTها نیز از این قاعده مستثنی نیستند و با تسهیل هر چه بیشتر اعلام مالکیت داده‌های دیجیتال یکی از امن‌ترین شیوه‌های تبادل و تملک دارایی‌های دیجیتال به شمار می‌روند.

پلتفرم رریبل Rarible

پلتفرم Rarible به عنوان یکی از شناخته شده ترین بازار‌های تبادل دارایی‌های دیجیتال موسوم به (NFT)، به تازگی خبر از راه اندازی فناوری جدید ساخت بازارهای NFT مبتنی بر ارز پالیگان بدون کارمزد داد. با استفاده از این فناوری هر کلکسیون NFT قادر به ساخت بازار منحصر به فرد می‌شود. این بازار قابلیت شخصی سازی و در نتیجه اتصال بهتر با مالکان را فراهم می‌سازد.

  ” اقتصادالکترونیکی“آخرین و به روزترین محتوی در اقتصاددیجیتال

الکسی فالین، یکی از بنیانگذاران و مدیرعامل Rarible گفت: این فناوری مانند دروازه ای جهت ورود کاربران جدید به دنیای NFTها عمل می‌کنند. ما با تسهیل شیوه خرید و فروش NFTها پذیرای کاربران هر چه بیشتر در این بازار خواهیم شد. ما بازارهای اجتماعی را آینده تبادلات ان‌اف‌تی می‌بینیم و معتقدیم هر پروژه نیازمند بازار منحصر به فرد خود است.

آقای فالین افزود: پالیگان به بلاکچین ترجیحی برای بسیاری از پروژه‌های مطرح وب۳ و بازی‌ها بدل شده‌ است. این ارز حتی در بدترین روزهای بازار نیز به رشد خود ادامه داده و ثابت کرده که انتخابی مناسب و آگاهانه است.

بدون نیاز به دانش کد نویسی و هیچگونه هزینه، ابزار (سازنده بازار Rarible ) ویژگی‌هایی همچون مینت کردن ان‌اف‌تی‌ها روی پالیگان و ایجاد ویترین‌های فروشگاهی شخصی‌سازی شده را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. این فناوری از کلکسیون‌های اتریوم ERC-721 و ERC-1155  پشتیبانی می‌کنند؛ از این رو استفاده از انواع بلاکچین را برای سازندگان ممکن می‌سازد.

سرویس ویژه وایت گلاو

علاقه‌مندان همچنین با استفاده از سرویس (وایت گلاو)  قادر به شخصی سازی ویژه بازار خود خواهند بود. شرکت‌های مطرحی همچون فاکس و مک‌فارلین تویز نیز از این سرویس ویژه استفاده می‌کنند.

در حالی که پیش بینی دقیق چگونگی تکامل بازار NFT در سال آینده دشوار است، اما فانین معتقد به ورود برند‌های بزرگ بیشتر از صنایع مختلف در آینده‌ای نزدیک به این عرصه است.

منبع: تجارت نیوز

“فناوری هوشمند” رسانه تخصصی انقلاب صنعتی چهارم

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا