کسب وکار هوشمند در جهانگزارش

توسعه شرکت علی بابا در راه است

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

غول تجارت الکترونیکی چینی علی بابا یک تراشه سرور جدید راه‌اندازی کرد، زیرا به نظر می‌رسد این شرکت قصد دارد تا تجارت محاسبات ابری خود را تقویت کرده تا در برابر رقبای آمریکایی خود مانند آمازون بتواند قدرت خود را حفظ کند. این پردازنده جدید که Yitian ۷۱۰ نام دارد، وارد سرورهای جدیدی به نام Panjiu می‌شود.

این در حالی است که تراشه‌ها و سرورها به طور مستقیم به مشتریان فروخته نمی‌شوند. در عوض، مشتریان رایانش ابری علی بابا خدمات موردنیاز خود را بر اساس این آخرین فناوری خریداری می‌کنند. این سرورها برای برنامه‌های کاربردی و ذخیره‌سازی هوش مصنوعی طراحی شده‌اند. این شرکت اعلام نکرده چه زمانی خدمات مبتنی بر آخرین نوع تراشه و سرور برای مشتریانش در دسترس خواهد بود.

جهت دانلود و مشاهده عناوین ماهنامه ” اقتصاد دیجیتال” اینجا کلیک نمایید.

به گزارش CNBC، علی بابا نیمه‌هادی تولید نمی‌کند، بلکه انواع آنها را طراحی می‌کند. این روندی است که در میان شرکت‌های چینی رایج است. شرکت هوآوی نیز تراشه‌های مورد نیاز گوشی‌های هوشمندش را خودش طراحی می‌کند و شرکت بایدو امسال برای راه‌اندازی یک تجارت نیمه‌هادی مستقل جذب سرمایه کرد.

رقبای رایانش ابری آمریکایی از جمله گوگل و آمازون نیز همین کار را کرده‌اند. علی بابا رایانش ابری را بخش مهمی ‌از رشد آینده خود می‌داند که در حال حاضر بالغ بر ۸درصد از کل درآمد این شرکت را به خود اختصاص داده است. تجارت رایانش ابری این غول تجارت الکترونیک در  ماه ژوئن و به دنبال از دست دادن عمده مشتریانی که از خدمات ابری خود در خارج از کشور استفاده می‌کردند، رشد کندتری را تجربه کرد.

به گفته شرکت تحلیلگر بازار Canalys، علی بابا بزرگ‌ترین بازیگر رایانش ابری در چین است، اما رقبا سرمایه‌گذاری زیادی برای جبران عقب ماندگی از آن انجام می‌دهند. از طرف دیگر همچنان که تحریم‌های ایالات متحده به تجارت گوشی‌های هوشمند هوآوی ضربه می‌زند، این شرکت همچنین به دنبال افزایش درآمد خود از فناوری رایانش ابری است. علی بابا در تلاش است تا تجارت ابری خود را در سطح بین‌المللی گسترش دهد، اما همچنان از نظر سهم بازار جهانی از امثال آمازون و مایکروسافت عقب‌تر است.

شرکت‌ها روی فناوری تراشه‌های خود به عنوان راهی برای داشتن قطعات سیلیکونی سفارشی سرمایه‌گذاری می‌کنند که می‌توانند برنامه‌های کاربردی خاصی را به عنوان راهی برای تمایز از رقبا توسعه دهند. جف ژانگ، مدیر بخش هوش ابری علی بابا، در بیانیه مطبوعاتی گفت: سفارشی‌سازی تراشه‌های سرور علی بابا با تلاش‌های مستمر ما در جهت افزایش قابلیت‌های محاسباتی با عملکرد بهتر و بهبود بهره‌وری انرژی، مطابقت دارد.

تراشه Yitian ۷۱۰ علی بابا بر اساس معماری و طراحی شرکت نیمه‌هادی بریتانیایی Arm و همچنین استفاده از جدیدترین فرآیندهای تولید ساخته شده است.

سخنگوی این شرکت از اظهارنظر در مورد اینکه کدام شرکت این تراشه را تولید می‌کند خودداری کرد. تراشه Yitian ۷۱۰ اولین تلاش علی بابا در صنعت ساخت نیمه‌هادی‌های سفارشی نیست.

در سال ۲۰۱۹ نیز این شرکت اولین تراشه هوش مصنوعی خود را با نام Hanguang ۸۰۰ روانه بازار کرد. تراشه سرور جدید زمانی ارائه می‌شود که غول‌های اینترنتی چین با نظارت شدید نهادهای نظارتی داخلی مواجه هستند که به دنبال مهار قدرت برخی از شرکت‌ها و تشدید قوانین در زمینه‌های ضد انحصاری تا جمع‌آوری داده‌ها هستند.

منبع: دنیای اقتصاد

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا