اقتصاددیجیتالکاربرد بلاک‌چین

۲۰درصد رشد اقتصادی جهان از محل بلاکچین خواهد بود

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

نائب رئیس انجمن بلاکچین و رمزارز ایران با اشاره به پیش بینی رشد اقتصادی برای سال۲۰۳۰ گفت: این رشد را در حدود ۱۶ تا ۲۰درصد پیش بینی می‌کنند و رشد اقتصاد جهانی از حوزه هوش مصنوعی ناشی می‌شود.

محمدرضا شرفی در برنامه گفتگوی اقتصادی با بیان این که در خاورمیانه بیش ترین رشد را به عربستان و سپس امارات مرتبط می‌دانند چراکه این دو کشور در زمینه هوش مصنوعی سرمایه گذاری بسیاری داشته‌اند، اظهار کرد: در ایران هیچ استناد و اطلاعات قابل بیان وجود ندارد که بگوییم چشم اندازی برای این حوزه دیده‌ایم و در افق برنامه توسعه هفتم بدین حوزه پرداخته‌ایم. اگر هم موردی باشد، موضوعات را کیفی و نه کمی‌بررسی کرده است و امروز این سوال وجود دارد که در زمینه توسعه فناوری در بعد حاکمیت امروز چه برنامه‌ای را در نظر داریم!

وی افزود: با توجه به گسترش سریع و توسعه در بخش کاربردهای عمومی هوش مصنوعی، در بخش سرگرمی‌شاهد کاربرد بالای هوش مصنوعی هستیم و توقعات نیز در سطح جامعه از این فناوری به شدت افزوده شده است و اگر فعالان داخل کشور بدین حوزه ورود نکنند، فاصله بسیاری با دیگر کشورها پیدا خواهیم کرد؛ خاصه در زمینه نسل سوم هوش مصنوعی که در آن قرار داریم و از این رو توسعه این مسئله نیازمند حمایت حاکمیت است.

شرفی در بخشی دیگر از سخنان خود در رادیو گفت‌وگو با اشاره به این که هوش مصنوعی در چند بخش نظیر بهبود فرایند‌ها و افزایش بهره‌وری قابلیت‌های خوبی را از خود نشان داده، خاطرنشان کرد: طبیعتا این مسئله جهان شمول است و مدت زمان زیادی از این بخش استفاده می‌شود. از طرفی اطلاعات بسیاری زیادی برای اقتصاد کلان موجود است و پارامترها نیز بسیار متنوع می‌باشند و تاثیر این پارامترها بر یکدیگر حیاتی است و هوش مصنوعی در زمینه اقتصاد کلان با توجه به این پارامترها بسیار موثر خواهد بود.

نائب رئیس انجمن بلاکچین و رمزارز ایران شکل گیری یک پدیده و خلق آن در زمینه هوش مصنوعی را موجب بروز یکسری استرس‌ها دانست و افزود: تمام این سیستم‌ها با بهره گیری از داده‌ها اجرا می‌شود که خروجی را از آن‌ها دریافت می‌کنیم؛ از این رو به یک پیش نیاز احتیاج داریم و سیستم اطلاعات را دریافت کرده و پایگاه داده صحت اطلاعات را رقم می‌زند و در کشورمان برخی اوقات آمارهایی از سوی حاکمیت ارائه می‌شود که گاهی با یکدیگر هم خوانی ندارد و اگر نتوانیم روی ورودی این سیستم صحت سنجی کنیم، طبیعتا نمی‌توان توقع داشت خروجی قابل استنادی پیش رو داشته باشیم.

شرفی خاطرنشان کرد: در آن واحد امکان بررسی پارامتر‌هایی در حوزه اقتصاد کلان در راستای هوش مصنوعی خواهیم داشت و برترین مزیت هوش مصنوعی برای انسان این است که نمی‌توان خطاهای انسانی را در این روند شاهد بود.

وی اضافه کرد: موضوع دیگر پیوند فناوری و اقتصاد و نیز صنعت می‌باشد و تجربه نیز ثابت کرده است مسئله باید به بازدهی اقتصادی برسد چون اگر فناوری امکان توسعه مالی نداشته باشد، امکان پیشرفت آن نیز وجود نخواهد داشت و یکی از وظایف اتاق بازرگانی هم ایجاد چنین بستری است که محصولات در زمینه صنعت و اقتصاد و کسب وکار به شکل فناورانه مهیا شود ولی صنعت اصلا اطلاعی از مواهب و محاسن چنین فناوری‌هایی در توسعه کسب و کار ندارند و در این راستا قرار نیست همه کارها را به دولت بسپاریم. دولت نیز باید در این زمینه پیش قدم شده و فرصت‌ها را به کسب و کارهای موجود در کشور معرفی نماید که موجب بروز رشد اقتصادی از محل فناوری‌ها شود.

منبع: روابط عمومی رسانه ملی

  • ۲۰درصد رشد اقتصادی جهان از محل بلاکچین خواهد بود
کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا