حمل و نقل هوشمندرباتیک

“ایلان ماسک” می‌گوید فناوری کاملاً خودران “تسلا” تقریباً آماده است

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

“ایلان ماسک” بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت خودروسازی “تسلا” اعلام کرد که فناوری کاملا خودران این شرکت که بسیاری از مردم در انتظار عرضه آن هستند، تقریبا آماده شده است و در آینده نزدیک در دسترس قرار خواهد گرفت. 

“ایلان ماسک” مدیرعامل شرکت خودروسازی “تسلا” اطلاعات جدیدی را در مورد نسخه بتای فناوری کاملا خودران(FSD) توییت کرده است. وی در پاسخ به یک توییت درباره سیستم فعلی “FSD Beta” گفت که نسخه بتا V۹.۰ تقریباً آماده است و این یک پیشرفت قابل توجه است.

ماهنامه ” اقتصاد دیجیتال” شماره ۶، بهمن و اسفند‌ماه ۱۳۹۹

آنچه جالب است این واقعیت است که این سیستم دیگر از حسگر راداری استفاده نمی‌کند و فقط به دوربین‌ها متکی است. گفتنی است که خودروهای تسلا دارای یک حسگر راداری رو به جلو، هشت دوربین و دوازده حسگر اولتراسونیک یا مافوق صوت هستند.

از این پس حسگر راداری دیگر مورد استفاده قرار نخواهد گرفت و “ایلان ماسک” تأیید کرد که “تسلا” آن را از رده تولید خارج کرده و از آن به عنوان یک پشتیبان استفاده نخواهد کرد. “ماسک” به عدم تمایل به استفاده از حسگرهای لیدار مشهور است و اکنون نیز از استفاده از حسگرهای راداری دست کشیده است. در حال حاضر به نظر می‌رسد “ایلان ماسک” و تیمش در مورد استفاده از دوربین‌ها به تنهایی مصمم هستند.

در توییت مذکور همچنین اشاره شده است که “فناوری کاملا خودران”(FSD) در تشخیص گوشه و کنارها و نقاط کور و سازگاری با شرایط بد آب و هوایی بهبود خواهد یافت. در مورد شرایط بد آب و هوایی مشخص است که از چه چیزی صحبت می‌شود، اما بهبود در شناسایی نقاط کور و همچنین برخورد با شرایط غیر مترقبه نظیر پیچیدن‌های ناگهانی دیگر خودروها در مقابل یک خودروی خودران در این فناوری بسیار مهم است. 

جهت دانلود و مشاهده عناوین ماهنامه ” اقتصاد دیجیتال” اینجا کلیک نمایید.

پیچیدن‌های ناگهانی به سمت چپ، حوزه‌ای است که “FSD Beta” به بهبود در آن نیاز دارد. یک آزمایش کننده جدیدترین نسخه از این فناوری را آزمود که از عملکرد آن تحت تأثیر قرار گرفت، چرا که فناوری کاملا خودران در چندین مورد عملکرد خوبی از خود نشان داد.

شرکت “تسلا” در حال گسترش آزمایشگرهای “FSD Beta” است و تاکنون ۲۰۰۰ نفر آن را آزمایش کرده‌اند.

به زودی یک دکمه “FSD Beta” برای صاحبان خودروهای “تسلا” در دسترس خواهد بود تا اگر می‌خواهند این نسخه از فناوری کاملا خودران را امتحان کنند، آن را فشار دهند.

منبع: ایسنا و به نقل از اینساید ایویز، 

بیشتر از خودروی خودران در اقتصادالکترونیکی:
تحلیلگران معتقدند که اپل جدی ترین رقیب تسلا خواهد بود
تمامی وعده های ایلان ماسک در سال ۲۰۲۰
ایلان ماسک: تسلا تا پایان ۲۰۲۱ به بالاترین سطح فناوری خودران دست پیدا می کند
خیابانی که با اتومبیل های خودران صحبت می کند!
‌ بایدو، خودروساز می شود

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. بازتاب: گذرگاه هوشمند عابر پیاده توسط دوربین و هوش مصنوعی به کنترل چراغ‌های راهنمایی می‌پردازد : پایگاه خبری اقتصاد الکترونیکی
  2. بازتاب: افزایش هوشمندسازی شهرها در آینده : پایگاه خبری اقتصاد الکترونیکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا