اینترنت و شبکه اطلاعات

جاده ابریشم دیجیتال!

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

چین در حال ساخت جاده ابریشم دیجیتال است که از آسیا و از راه آفریقا به اروپا کشیده می‌شود.

کشش نهایی کابل فیبر نوری مرزی برای ایجاد جاده ابریشم دیجیتال (DSR) در پاکستان توسط چین انجام می شود. DSR بخشی از ابتکار عمل کمربند و جاده چینی (BRI) است.

کابل فیبری به کابل زیردریایی پاکستان آفریقای شرقی اتصال اروپا (PEACE) در دریای عرب، به کشورهای سرویس دهنده در BRI و اروپا متصل خواهد شد. در حال حاضراین شهر بین شهر راولپندی پاکستان و بندرهای کراچی و گوادر قرار دارد. این پروژه ۲۴۰ میلیون دلاری که با همکاری Huawei Technologies چین اجرا می شود، هفته گذشته توسط دولت تصویب شد.

قرار دادن کابل دریایی در آبهای پاکستان در ماه مارس و پس از تأیید دولت در ماه جاری توسط سایبرنت، یک ارائه دهنده خدمات محلی اینترنت، برای ساخت ایستگاه فرود دریای عرب در کراچی آغاز می شود.

بخش مدیترانه ای این کابل در حال حاضر قرار داده شده و از مصر به فرانسه امتداد می یابد. انتظار می رود این کابل به طول ۱۵۰۰۰ کیلومتر در اواخر سال جاری به بهره برداری برسد.

همچنین به گزارش راشاتودی کابل PEACE کوتاهترین مسیر مستقیم اینترنت بین کشورهای شرکت کننده را فراهم می کند و زمان انتقال داده های اینترنتی را به شدت کاهش می دهد. انتظار می رود با فراهم آوردن یک مسیر اضافی برای اتصال به اینترنت، از طریق کابلهای زیردریایی، به کاهش تماس های پاکستان در برابر قطعی اینترنت کمک فراوانی کند.

به گفته ایک فریمن، نویسنده کتاب “یک کمربند یک جاده، ملاقات قدرت چین با جهان”، BRI در حال تکامل است تا کمتر بر زیرساخت های سنگین سنتی تکیه شود و بیشتر به همکاری با فناوری پیشرفته و خدمات دیجیتالی بپردازد.

کمربند و جاده چین راهی است که اروپا و آسیا می توانند روابط استعماری غرب را قطع و پیشرفت کنند.

وی به نیکی آسیا گفت که “پکن می خواهد بر زیرساخت های فیزیکی خود در زمینه ارتباطات جهانی، به ویژه اینترنت تسلط یابد”، او افزود: “این امر به چین در بین المللی کردن بخش فناوری خود و پیگیری معاملات مربوط به فناوری با کشورهای شریک، یک مزیت و برتری می دهد.”

ابتکار جاه طلبانه چند تریلیون دلاری (جاده ابریشم جدید) BRI که توسط رئیس جمهور چین شی جین پینگ در سال ۲۰۱۳ اعلام شد، با هدف تقویت ارتباط و همکاری بین آسیای شرقی، اروپا و شرق آفریقا است. پیش بینی می شود با توجه به تخمین های کارشناسان، تجارت جهانی به طور قابل توجهی تقویت شود و هزینه تجارت را برای کشورهای درگیر به نصف کاهش دهد.

منبع:«خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از نیکی آسیا، 

جهت دانلود و مشاهده عناوین ماهنامه ” اقتصاد دیجیتال” اینجا کلیک نمایید.
دانلود و مشاهده عناوین ماهنامه ” اقتصاد دیجیتال” شماره ۳، آبان‌ماه ۱۳۹۹
دانلود و مشاهده عناوین ماهنامه ” اقتصاد دیجیتال” شماره ۲، مهرماه ۱۳۹۹
دانلود و مشاهده عناوین ماهنامه ” اقتصاد دیجیتال” شماره ۱، مرداد و شهریور ۱۳۹۹

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا