ارزدیجیتال

صرافی بایننس سرویس پرداخت ارز دیجیتال Binance Pay را عرضه می‌کند

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

بایننس سرویس پرداخت بر اساس ارزهای دیجیتال خود را بام Binance Pay راه‌اندازی کرده است. این سرویس هم اکنون در مرحله اجرای آزمایشی خود قرار دارد.

بایننس بزرگ‌ترین صرافی ارزهای دیجیتال دنیا بر اساس حجم معاملات است. این صرافی در صدد ارائه سرویس پرداخت با استفاده از رمزارزها است. این اکسچنج معتبر در مراسم سالانه خود که با نام هفته بلاک چین بایننس اجرا می‌شود اعلام کرد که جمعه گذشته، نسخه آزمایشی Binance Pay را راه‌اندازی کرده است.

در وبسایت این صرافی آمده است: سرویس بایننس‌پی، یک تکنولوژی پرداخت ارز دیجیتال امن و بدون محدودیت و مرز است. نسخه آزمایشی این سرویس به شما اجازه می‌دهد که بتوانید در سراسر دنیا از کریپتو برای پرداخت استفاده کنید.

چانگ پنگ ژائو CZ مدیر عامل صرافی بایننس در این برنامه مجازی به مخاطبان خود گفت: ما معتقدیم که سرویس‌های پرداخت از طریق کریپتو یکی از واضح‌ترین موارد استفاده از ارزهای دیجیتال است

او در ادامه در مورد چالش‌های این مسیر توضیح داد و یکی از بزرگ‌ترین سختی‌های این راه را راه‌اندازی سیستم‌های لازم توسط کسب و کارها دانست. کسب و کارها باید ارزهایی را قبول کنند که هنوز توسط خیلی از کاربران استفاده نمی‌شوند. قبول پول نقد و یا استفاده از کارت‌های اعتباری برای عموم مردم که از آنها به صورت روزمره استفاده می‌کنند راحت‌تر است.

سیستم بایننس به کاربران اجازه می‌دهد که برای پرداخت‌های خود از ارز دیجیتال استفاده کنند، در حالیکه صاحبان کسب و کار استیبل کوین‌هایی دریافت می‌کنند که قابل تبدیل به ارز سنتی باشد.( در این مرحله از اجرای سیستم، تنها یک ارز سنتی پشتیبانی می‌شود؛ یورو) . CZ در ادامه گفت: با این راهکار، کسب و کارها از نوسان بازار ارزهای دیجیتال فاصله خواهند داشت.

این صرافی، سرویس بایننس‌پی را به عنوان سبدی از محصولات خود معرفی می‌کند که شامل محصول قبلی آنها یعنی کارت بایننس است. کارت بایننس یک کارت اعتباری است که کاربران با استفاده از آن قادر خواهند بود در زمان خرید، ارز دیجیتال خود را به ارز فیات تبدیل کنند.

سرویس Binance Pay نیز همانند این کارت اعتباری از ۵ ارز پشتیبانی می‌کند. در صدر آنها بیت کوین و اتریوم قرار دارند. BUSD استیبل کوین این صرافی و BNB که به عنوان توکن کاربردی برای پرداخت کارمزد تراکنش‌ها در صرافی استفاده می‌شود در این لیست قرار دارد. همچنین کاربران می‌توانند از ارز دیجیتال SXP برای پرداخت نیز استفاده کنند. این توکن متعلق به شرکت کارت اعتباری Swipe است، که سال گذشته این شرکت توسط بایننس خریداری شد.

برخلاف کارت‌های اعتباری، سرویس بایننس پی شامل یک کارت واقعی نمی‌باشد. کاربران با استفاده از اسکنر کد QR تعبیه شده در نرم‌افزارشان، می‌توانند مقدار مد نظر را از کیف پول خود منتقل کنند.

با اینکه ژانگ پنگ برای سرویس Binance Pay برنامه‌های زیادی در نظر دارد، اما در مورد راه‌اندازی بدون سر وصدای نسخه آزمایشی این سرویس با خنده گفت: اگر توانستید این محصولات را پیدا کنید می‌توانید از این سرویس نیز استفاده کنید.

منبع: میهن بلاک چین

بیشتر از صرافی ارزهای‌ دیجیتال دراقتصاد الکترونیکی بخوانیم:
درباره صرافی‌های ارز دیجیتال بیشتر بدانید
معرفی ۶ مورد از بهترین برنامه های غیرمتمرکز در سال ۲۰۲۰ !
نحوه خرید ارز دیجیتال بیت کوین
آمریکا به دنبال تنظیم مقررات سخت برای صرافی‌های غیرآمریکایی است!
صرافی Bitstamp کوین XRP را از لیست معاملاتی خود حذف می‌کند!
خزانه داری آمریکا: صرافی های ارز دیجیتال باید هویت کیف پول های خصوصی را ثبت کنند!
۱۰ سایت برتر خرید ارز دیجیتال در ایران

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

نوشته های مشابه

‫۸ دیدگاه ها

  1. بازتاب: اوج گیری دوباره قیمت دوج کوین بعد از توییت ایلان ماسک : پایگاه خبری اقتصاد الکترونیکی
  2. بازتاب: در سال ۲۰۲۱ چه کالا و خدماتی را با رمز ارزها می‌توان خریداری کرد : پایگاه خبری اقتصاد الکترونیکی
  3. بازتاب: کاردانو با جهش شدید چهارمین ارز دیجیتال برتر بازار شد : پایگاه خبری اقتصاد الکترونیکی
  4. بازتاب: آموزش خرید بیت کوین بدون احراز هویت : پایگاه خبری اقتصاد الکترونیکی
  5. بازتاب: احتمال ممنوعیت معاملات ارزهای دیجیتال در هنگ‌کنگ؛ صرافی‌ها هشدار دادند باعث فعالیت زیرزمینی می‌شود : پایگاه خبری اقتصاد الکترونیکی
  6. بازتاب: با ۵ دسته‌بندی خبرساز و موفق حوزه دیفای آشنا شوید! : پایگاه خبری اقتصاد الکترونیکی
  7. بازتاب: دبیر کارگروه تبادل انجمن بلاکچین ایران: صرافی‌های رمزارز به دنبال قانون‌گذاری در این حوزه هستند : پایگاه خبری اقتصاد الکترونیکی
  8. بازتاب: آیا درگاه پرداخت صرافی‌ها حذف می‌شود؟ واکنش صرافی‌ها نسبت به تصمیم جنجالی بانک مرکزی : پایگاه خبری اقتصاد الکترونیکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا