آلت‌کوینتحلیل ارز دیجیتال

تغییرات قیمت ترون در دوران‌های مختلف بازار رمزارزها

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

ترون یکی از ارزهای دیجیتال رو به رشد است که توجهٔ بسیاری از افراد را به خود جلب کرده‌است. این ارز دیجیتال از تکنولوژی بلاکچین بهره می‌برد و به‌عنوان یک پلتفرم جهت اجرای قراردادهای هوشمند مورد استفاده قرار می‌گیرد. قیمت ترون مانند سایر رمزارزها، تحت‌تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد که در این مقاله به آن‌ها خواهیم پرداخت و تغییر این دارایی در دوران مختلف را بررسی می‌کنیم.

بررسی تاریخچهٔ ترون

ترون یکی از پروژه‌های موفقی است که در سال ۲۰۱۷ توسط جاستین سان در کشور سنگاپور راه‌اندازی شد. توسعه‌دهندگان این پروژهٔ متن‌باز پس از یک سال فعالیت تصمیم گرفتند تا شبکهٔ آزمایشی، کیف‌پول مبتنی بر وب و بلاکچین اکسپلورر آن را راه‌اندازی کنند. جالب است بدانید که از شبکهٔ اصلی این ارز پرطرفدار، تنها پس از چند ماه فعالیت در می ۲۰۱۸ رونمایی شد. 

توکن حاکمیتی این شبکه یعنی TRX، در ابتدا از پروتکل ERC-20 برای تایید و انجام تراکنش‌ها استفاده می‌کرد. اما با راه‌اندازی شبکهٔ اصلی ترون، تبدیل به یک ارز مستقل شد که از پروتکل اختصاص خود بهره می‌برد. جالب است بدانید که این شبکه از سه لایهٔ برنامه‌ها، هسته و ذخیره‌سازی تشکیل شده‌است که هرکدام از آن‌ها تقشی به خصوص را برعهده دارند.

عوامل تأثیرگذار بر قیمت ترون

اگر قصد خرید ترون را دارید، به شما توصیه می‌کنیم قبل از هر اقدامی، با عوامل تأثیرگذار بر قیمت خرید ترون این دارایی آشنا شوید. این کار به شما کمک می‌کند تا تحلیل دقیق و جامع‌تری از این دارایی داشته باشید. در ادامه به برخی از مهم‌ترین فاکتورها اشاره کرده و توضیحاتی مختصر درمورد هرکدام ارائه می‌دهیم:

عرضه و تقاضا

یکی از اصلی‌ترین عوامل تاثیرگذار بر قیمت ترون، میزان عرضه و تقاضایی است که در بازار شکل می‌گیرد. به این نکته توجه داشته باشید که افزایش اشتیاق مردم به سرمایه‌گذاری در این رمزارز، می‌تواند عاملی مهم برای رشد قیمت باشد. در نقطهٔ مقابل، اگر تمایل معامله‌گران به خرید این دارایی کاهش پیدا کند، قیمت آن نیز کاهش پیدا می‌کند. پس در هنگام تحلیل ترون به این موضوع توجهٔ ویژه‌ای داشته باشید.

اخبار و رویدادها

رویدادهای مختلفی می‌توانند تأثیر زیادی بر روند قیمت TRX داشته باشد. اعلام همکاری با شرکت‌های بزرگ یا اخبار مرتبط با توسعهٔ فناوری می‌توانند باعث افزایش یا کاهش قیمت شوند. به شما توصیه می‌کنیم هیچ‌گاه فقط با بررسی اخبار اقدام به خریدوفروش هیچ دارایی نکنید. این کار ممکن است موجب از بین رفتن سرمایهٔ شما شود.

تغییر قوانین و مقررات

تغییر قوانین و مقرارت توسط دولت‌های مختلف و نهادهای تاثیرگذار بر بازار ارزهای دیجیتال می‌تواند تاثیر مستقیمی روی قیمت ترون داشته باشد. به‌عنوان مثال، اگر یکی از اقتصادهای بزرگ دنیا استفاده از رمزارزها را ممنوع کند، به احتمال فراوان شاهد افت قیمت‌ها خواهیم بود. البته در بسیاری از مواقع، این روش‌ها موقت بوده و بازار مجدد روند اصلی خود را در پیش می‌گیرد.

رقابت با سایر رمز ارزها

یکی از نکات مهمی که در هنگام تحلیل ترون باید به آن توجهٔ ویژه‌ای داشته باشید، رقبای این دارایی است. اگر TRX نتواند با آن‌ها رقابت کند، به سرعت سهم بازار خود را از دست می‌دهد. به همین دلیل است که توسعه‌دهندگان همواره سعی می‌کنند با به‌روزرسانی‌های جدیدی که انجام می‌دهند، نظر سرمایه‌گذاران را جلب کنند.

پیشرفت تکنولوژی

ترون یکی از ارزهایی است که توسعه‌دهندگان آن همواره در تلاش بودن تا با به‌کارگیری تکنولوژی‌های جدید، امنیت و سرعت تبادلات آن را افزایش دهند. به همین دلیل است که قیمت آن از ابتدای آغاز فعالیت تا به امروز رشد قابل‌قبولی را تجربه کرده‌است.

شرایط کلی بازار

جو کلی بازار یکی دیگر از عواملی است که بر قیمت تاثیر می‌گذارد. اگر تمام ارزها به ویژه دارایی‌هایی مثل بیت کوین و اتریوم شرایط مناسبی داشته باشند، به احتمال فراوان وضعیت ترون نیز خوب خواهد بود. عکس این قضیه نیز صادق است اگر جو کلی منفی باشد، قیمت TRX نیز افت می‌کند.

بررسی تغییرات ترون در گذر زمان

ترون در آغاز فعالیت خود، قیمتی معادل ۰.۰۰۱ دلار داشت و سهم ناچیزی از بازار را به خود اختصاص داده بود. اما با توجه به وایت‌پیپر قدرتمند، توانست نظر سرمایه‌گذاران را به خود جلب کند. به شکلی که در اواخر سال ۲۰۱۷، قیمت آن رشدی ۱۵برابری را تجربه کرد و هر توکن TRX به قیمت ۰.۰۱۵ در بازار خریدوفروش شد. در سال ۲۰۱۸، با هجوم سرمایه‌گذاران برای خرید ارزهای دیجیتال، این کوین توانست بالاترین قیمت خود در طول تاریخ، یعنی ۰.۲۱۶ دلار را تجربه کند. عددی که تا به امروز دیگر موفق به فتح آن نشده است. البته در همین سال ترون سقوطی بی‌سابقه را تجربه کرد و ارزش آن به ۰.۰۲ دلار رسید. این کاهش شدید موجب شد تا بسیاری از افرادی که با هدف کسب سود در کریپتوها سرمایه‌گذاری کرده بودند، بخش بزرگی از دارایی خود را از دست بدهند.

ابتدای سال ۲۰۱۹ برای دارندگان این رمزارز بسیار خوب آغاز شد و ارزش آن به ۰.۰۳ دلار رسید. اما در ادامه، قیمت آن تقریباً نصف شده و به چیزی در حدود ۰.۰۱۷ رسید. تا دو سال قیمت این دارایی تغییر چندانی نکرد. اما در سال ۲۰۲۱، رشد مجدد را تجربه کرد و ۰.۱۵ دلار در معامله شد. از تاریخ گفته‌شده تا به امروز، ترون هیچ‌گاه موفق به فتح قلهٔ گفته‌شده نشد و همواره روند آن صعودی یا رنج بود. در حال حاضر شما می‌توانید با ۰.۰۷، یک واحد از این دارایی را خریداری کنید.

جمع‌بندی

ترون یکی از ارزهای محبوب و شناخته‌شده با شبکه‌ای اختصاصی است که از ابتدای آغاز فعالیت خود، نوسانات متعددی را تجربه کرده‌است. در این مقاله مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار بر قیمت و روند این دارایی از ابتدای عرضه را بررسی کردیم.

منبع: والکس

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا