مقاله کسب و کار دیجیتال

ویژگی های شخصیتی کارآفرینان موفق چیست؟

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

نویسنده : ایوان ویدجایا – کارشناس کسب و کار   مترجم : علی ‌آل ‌علی  

به گزارش اقتصادالکترونیکی به نقل از فرصت امروز؛ کارآفرینان برجسته و موفق در سراسر دنیا برای تاثیرگذاری بر روی مخاطب هدف و بهبود وضعیت برندشان در بازار از ابزارهای بسیار زیادی استفاده می کنند. آنها به طور معمول مهارت‏ های بسیار زیادی نیز در این رابطه دارند. بنابراین فرآیند تاثیرگذاری بر روی مخاطب هدف برای این دسته از افراد بسیار ساده محسوب می شود. البته در این میان برخی دیگر از کارآفرینان نیز شرایط بسیار دشواری برای تاثیرگذاری بر روی مخاطب شان دارند. همین امر دردسرهای بازاریابی و مدیریت کسب  و کار را دوچندان می کند. 

اگر شما هم به دنبال آشنایی با راه و رسم کارآفرینان بزرگ برای موفقیت در عرصه کسب و کار هستید، باید پای ویژگی های شخصیتی آنها را به میان بکشیم. این ویژگی ها به آنها کمک می کند تا وضعیت بازار را بسیار بهتر از هر زمان دیگری مورد ارزیابی قرار داده و به سادگی کسب و کارشان را به سوی موفقیت راهنمایی نمایند. با این حساب اگر شما هم به دنبال تجربه موفقیتی مشابه مدیران و کارآفرینان بزرگ دنیا هستید، این مقاله کاملا مخصوص شماست. در ادامه برخی از مهمترین نکات در این راستا را مرور خواهیم کرد. 

جهت مشاهده ودانلود ماهنامه ” اقتصاد دیجیتال” اینجا کلیک نمایید.

توانایی دید دقیق

شما برای مدیریت کسب و کارتان به بهترین شکل ممکن و فتح قله های موفقیت در عرصه کسب و کار باید دید بسیار دقیقی داشته باشید. این امر فقط شامل ارزیابی وضعیت مشتریان یا ارتباط عمیق با آنها نیست. در بسیاری از مواقع کارآفرینان بزرگ به غیر از بررسی شرایط مشتریان، نیم نگاهی هم به اوضاع بازار دارند. درست به همین خاطر برندهای بزرگ کمتر در دنیای کسب و کار با شکست رو به رو می شوند. این امر به آنها برای تاثیرگذاری حرفه ای بر روی مخاطب هدف و جلب نظرشان به طور کاملا متمایز از دیگر برندها کمک می کند. 

بی شک هیچ کارآفرینی یک شبه توانایی مشاهده و ارزیابی وضعیت بازار به طور حرفه ای را کسب نمی کند. بنابراین شما باید در این راستا پشتکار بالایی از خودتان نشان دهید، در غیر این صورت شاید وضعیت برندتان به شدت با مشکل رو به رو شود. 
امروزه برخی از کارآفرینان بدون ارزیابی وضعیت بازار اقدام به راه اندازی کسب و کار در یک حوزه خاص می کنند. این امر اغلب اوقات با شکست های سنگین و ضررهای مالی بسیار زیادی همراه خواهد بود. بنابراین شما باید همیشه با چشم هایی کاملا باز وارد دنیای کارآفرینی شوید، در غیر این صورت در همان ابتدای راه با کلی ضرر رو به رو می شوید. 

مقالات دیگر از کسب و کار در اقتصادالکترونیکی :

  • مسیرهای غیرمنتظره موفقیت کارآفرینان جهان
  • چگونه یک رهبر کاریزماتیک باشید
  • همه آنچه که باید در مورد مدیریت مذاکره بدانید
  • ایجاد اکوسیستم پایدار

سخت کوشی در محل کار

سخت کوشی یکی دیگر از مزایای نکات مهم کارآفرینان موفق است. امروزه بسیاری از کارآفرینان تازه کار وقتی با چند شکست مواجه می شوند، به طور کامل قید موفقیت در یک حوزه را می زنند. این امر می تواند شرایط را برای آنها به طور قابل ملاحظه ای دشوار سازد. درست به همین خاطر شما باید برخلاف بسیاری از کارآفرینان کلیشه ای در بازار عمل نمایید. این امر می تواند شما را به طور قابل ملاحظه ای از رقبای تان متمایز سازد. 

اغلب اوقات کارمندان در یک شرکت در صورت مشاهده سخت کوشی مدیرشان به طور خودکار انگیزه شان برای کار بیشتر افزایش پیدا خواهد کرد. این امر می تواند موقعیت شما در بازار را به طور قابل ملاحظه ای بهبود بخشیده و شرایط‎تان را سازماندهی نماید. 

تحمل شرایط دشوار

شرایط دنیای کسب و کار برای کارآفرینان همیشه عالی نیست. گاهی اوقات شما باید شرایط دشوار را نیز تحمل کنید، در غیر این صورت شاید خیلی زود در بازار مغلوب دیگر برندها شوید و کارتان تمام شود. تمام کارآفرینان موفق در سراسر دنیا شرایط سخت این حوزه را پشت سر گذاشته اند. بنابراین اگر شما به دنبال راهکارهایی برای تاب آوری در دنیای کسب و کار هستید، همیشه می توانید روی تجربه کارآفرینان موفق حساب کنید. این امر انگیزه شما برای تبدیل شدن به یک کارآفرین حرفه ای را به طور قابل ملاحظه ای افزایش خواهد داد. 

یادتان باشد بدون تحمل شرایط دشوار هرگز خبری از موفقیت های کاری نخواهد بود. بنابراین در کنار تقویت این مهارت در خودتان باید به فکر کارمندان تان هم باشید. این طوری برندتان به طور کامل در برابر مشکلات دنیای کسب و کار مقاوم خواهد شد. 

منبع: فرصت امروز

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

نوشته های مشابه

‫۳ دیدگاه ها

  1. بازتاب: چگونه یک رهبر کاریزماتیک باشید : پایگاه خبری اقتصاد الکترونیکی
  2. بازتاب: همه آنچه که باید در مورد مدیریت مذاکره بدانید : پایگاه خبری اقتصاد الکترونیکی
  3. بازتاب: ایجاد اکوسیستم پایدار : پایگاه خبری اقتصاد الکترونیکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا