مقالات فناوری مالی

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی: اینماد برخی لندتک‌ها تمدید می‌شود

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی تمدید اینماد برخی لندتک‌ها را تایید کرد و  از برآورد  ۳۰۰ هزار میلیاردتومانی حجم مبادلات تسهیلات‌یارها خبر داد.

امین کلاهدوزان، رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، در پاسخ به پرسش پیوست پیرامون ساماندهی حوزه لندتک‌ها گفت: هم اکنون مجموعه‌های لندتکی که منابع مالی آنها از بانک‌ها تامین می‌شود و به اصطلاح خلق پول نمی‌کنند مورد تایید ما هستند و اینماد آنها تمدید خواهد شد.

کلاهدوزان در ابتدا گفت: در تمام دنیا توسعه تجارت الکترونیکی با دو بال فناوری مالی و فناوری لجستیکی پیش می‌رود. از نظر من رمزارزها ۵ درصد بازار فین‌تک را تشکیل نمی‌دهند و باید گفت انجمن برای ۹۵ درصد دیگر چه برنامه‌ای دارد؟

او درباره اقدمات مرکز توسعه تجارت الکترونیکی گفت: ما در جلسه‌ای که با ۱۳ لندتک داشتیم پیشنهاد همکاری دادیم که از این میان تنها سه مجموعه لندتکی پا پیش گذاشتند. نمی‌توان منتظر بود تا دولت در عرصه نوآوری حرکت کند و این بخش خصوصی است که باید این حوزه‌های نوآوری ورود کند.

اقتصادالکترونیکی آخرین و به روزترین محتوی در فین‌تک (فناوری مالی)  

ضمن معارفه هیات مدیره جدید انجمن فین‌تک نصر در دیدار با امین کلاهدوزان، رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی چالش‌ها و دغدغه‌های جاری این صنف بررسی شد.

در این دیدار مهدی فاطمیان، رئیس انجمن فین‌تک، گفت: ما در این دوره جدید انجمن تلاش داریم با تغییر رویکرد، تعامل بیشتری با سازمان‌ها و نهادها داشته باشیم. امروز الزام اینماد را پذیرفته‌ایم اگرچه با آن مخالفیم. حوزه فعالیت فین‌تک‌ها امروز از شفافیت بالایی دارد و شبکه پرداخت نیز بهینه‌تر شده است. در حالی که مسئله کارت به کارت با عدم شفافیت مواجهه است و بانک مرکزی از ارائه داده‌های این حوزه اقتصادی امتناع نمی‌کند.

او درباره اولویت‌های این انجمن اضافه کرد: در تعامل با مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وب سرویس صدور خودکار اینماد ایجاد شد که تاکنون به کسب‌وکارهای قابل توجهی اینماد تعلق گرفته است. اما همچنان پیگیر صدور اینماد برای رمزارزها و لندتک‌ها هستیم و امیدواریم گره‌های موجود باز شود و فعالین این حوزه بتوانند اینماد دریافت کنند.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی عنوان کرد: امیدواریم انجمن فین‌تک کلاه صنفی بر سر بگذارد و دیگر بخش‌های این عرصه را فعال کند. ما در حوزه تنظیم‌گری در چارچوب‌های تعریف شده پشتیبان انجمن هستیم و همچنان ساماندهی بازارها را در دستور کار داریم. اما در بازارهایی که تنها در اختیار ماست مسلما تاثیرگذاری بهتری می‌توانیم داشته باشیم. در حال حاضر نیز در بحث خرید و فروش فلزات گران‌بها اقدماتی انجام داده‌ایم و در آینده نزدیک چند مجوز در این حوزه صادر خواهد شد.

او در آخر درباره وضعیت تسهیلات‌یارها گفت: برای تامین مالی زنجیره‌ای قرار شد تسهیلات‌یارها(لندتک‌ها) ورود کنند و در حال حاضر دو سه مجموعه اضافه شده است. همچنین حجم مبادلات این بازار را در حدود ۳۰۰ هزار میلیارد تومان ارزیابی می‌کنم که توانسته‌اند خرید اقساطی را امکان‌پذیر کنند.

منبع: پیوست

“فناوری هوشمند” رسانه تخصصی انقلاب صنعتی چهارم

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا