بیمه دیجیتال

دورخیز دانا به سمت بیمه دیجیتال

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

رونمایی از سامانه هوشمند مدیریت اسناد شعب بیمه دانا (ساماش) طی مراسمی با حضور مدیران ارشد بیمه دانا و بیمه مرکزی برگزار شد. در مراسم رونمایی از سامانه ساماش که در مجتمع خدمات بیمه‌ای فردوسی برگزار شد، ابراهیم کاردگر نایب رئیس هیات‌مدیره و مدیرعامل بیمه دانا گفت: برای رسیدن به بهره‌وری مطلوب و اعمال نظارت مناسب، ایجاد یک اکوسیستم بیمه‌ای جزو الزامات هیات مدیره به شمار می‌رود. وی با تاکید بر ضرورت رشد دانش بیمه‌ای به ویژه در حوزه درمان و اطلاعات افزود: با توجه به راه‌اندازی سامانه «ساماش» و فراهم شدن زیرساخت‌های لازم برای ایجاد تغییرات اساسی، حرکت به سمت بیمه دیجیتال در این شرکت آغاز شده و امیدواریم از صفر تا صد عملیات بیمه‌ای اعم از صدور و خسارت در آینده نزدیک، در بستر دیجیتال فراهم شود.

جهت دانلود و مشاهده عناوین ماهنامه ” اقتصاد دیجیتال” اینجا کلیک نمایید.

 مدیرعامل بیمه دانا رشد و بهره‌وری اقتصاد را در گرو ارتقای صنعت بیمه دانست و با اشاره به اینکه امروز اطلاعات حرف اول را در دنیا می‌زند، گفت: باید به دانش بیمه دیجیتال مسلح باشیم و آن را در تمامی لایه‌های شرکت تسری دهیم تا با استفاده از مزایا و نظارت و کنترل بیشتر، به بهره‌وری مناسب‌تر دست یابیم. سیدقاسم نعمتی، رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات بیمه مرکزی نیز در سخنانی، رونمایی از سامانه «ساماش» را که موجب ارتقای شاخص‌های عملکردی بیمه دانا می‌شود، مورد ستایش قرار داد و اظهار کرد: تحول دیجیتال و شکل‌گیری آن در صنعت بیمه یک ضرورت به شمار می‌رود. این در حالی است که نقش رهبری سازمان در بحث بیمه و تحول دیجیتال بسیار مهم است، زیرا در صورت حمایت و پایش آن از طرف هرم مدیریتی سازمان، می‌توان به اصلاح فرآیندهای سیستم و ارتقای بهره‌وری دست یافت.

وی با اشاره به اینکه بیمه دانا در بحث فناوری اطلاعات، از دانش و تجربه بسیار خوبی برخوردار است، افزود: سامانه «ساماش»، سامانه‌ای مطلوب و بسیار تاثیرگذار است که می‌توان در آینده آن را از حالت الکترونیکی به دیجیتالی تبدیل کرد تا با حذف کاغذ، شاهد تغییرات اساسی در صنعت بیمه باشیم.

مجتبی عطری، معاون فنی بیمه‌های اشخاص بیمه دانا با تشریح اهمیت سامانه «ساماش» در عملیات بیمه‌گری اظهار کرد: با راه‌اندازی این سامانه، استفاده از ابزارهای نظارتی تقویت شده و دیگر امکان جعل اسناد امکان‌پذیر نخواهد بود.

وی استفاده از ارزیابان خسارت در این سامانه را مورد تاکید قرار داد و افزود: با توجه به یکپارچه‌شدن عملیات بیمه‌ای در این سامانه و حذف اسناد فیزیکی، می‌توان اقدامات درخور توجهی انجام داد. عطری کمک مطلوب در محاسبه اسناد درمانی، بهره‌وری از نیروی انسانی و تمرکز اسناد درمانی را از ویژگی‌های مهم این سامانه دانست و ابراز امیدواری کرد با بهره‌گیری از این سامانه و افزایش نظارت‌ها، امور مربوط به اسناد درمانی با دقت بیشتر و زمان‌بندی مناسب‌تر به ساماندهی لازم برسد.

منبع: دنیای اقتصاد

بیشتر از بیمه دیجیتال در اقتصادالکترونیکی:
تحول دیجیتال در ارکان شرکت و ارائه محصولات و خدمات نوین
بلاکچین مشکل فاکتورهای بیمه را حل می‌کند
تحول دیجیتال صرفاً در جهت توانمندسازی شبکه فروش موفق است
برای دیجیتال سازی صنعت بیمه باید اکوسیستم مناسبی ساخت
صنعت بیمه تا حدود زیادی از تحولات دیجیتال عقب است
بازگشت به عقب در صنعت بیمه توجیه ندارد/ بیمه‌نامه الکترونیکی سندی معتبر است
دیجی بیمه و چشم انداز صنعت بیمه در عصر کرونا

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

نوشته های مشابه

‫۴ دیدگاه ها

  1. بازتاب: لزوم ایجاد هم‌افزایی در فرآیندهای اینشورتک و تحول دیجیتال : پایگاه خبری اقتصاد الکترونیکی
  2. بازتاب: هنوز تا تحول دیجیتال فاصله داریم : پایگاه خبری اقتصاد الکترونیکی
  3. بازتاب: پیوند هوش مصنوعی و روباتیک در صنایع؛ روزهای خوش صنعت بیمه از راه می‌رسند : پایگاه خبری اقتصاد الکترونیکی
  4. بازتاب: انتقاد کنشگران اقتصاد دیجیتال از محدودیت‌های تازه بیمه مرکزی : پایگاه خبری اقتصاد الکترونیکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا