ارزدیجیتالامنیت اقتصاد دیجیتال

سرقت ۱۵۰ میلیون دلاری از صرافی کوکوین

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

متخصصان حوزه رمزارز‌ها معتقدند که هکر صرافی کوکوین، رمزارز‌هایی به ارزش تقریبی ۱۵۰ میلیون دلار را از این صرافی سرقت کرده و اکنون در حال معاوضه توکن‌های سرقت شده با اتریوم در بستر مبادله غیر متمرکز یونی سواپ است.

به گزارش اقتصاد الکترونیکی به نقل از بازارنیوز: تمامی تراکنش‌های اتریوم بر روی زنجیره بلوکی این رمزارز قابل ردیابی می‌باشند و از آن جایی که صرافی‌های بزرگ رمزارزی مانند بایننس از ابزار‌های پنهان سازی رد تراکنش استفاده نمی‌کنند، از نظر متخصصان این حوزه بعید به نظر می‌رسد که هکر یادشده بتواند اتریوم‌های خود را در بستر صرافی‌های معتبر رمزارز با وجه نقد یا سایر رمزارز‌ها مبادله کند و ردی از خود باقی نگذارد.

در همین راستا گفته می‌شود بسیاری از کسب و کار‌های رمزارزی آماده هستند تا در صورت مواجه با رمزارز‌های سرقت شده از صرافی کوکوین، نقل و انتقال آن‌ها را مسدود کنند. در همین زمینه شرکت تتر که مدیریت شبکه مبادلات رمزارز تتر را بر عهده دارد بلافاصله نقل و انتقال رمزارز‌های تتر سرقت شده از صرافی کوکوین را مسدود کرد.

بر اساس گفته‌های آقای پائولو آردینو مدیر فنی ارشد مجموعه تتر، این شرکت رمزارز‌های تتر سرقت شده به ارزش تقریبی ۳۳ میلیون دلار را که از بستر صرافی کوکوین توسط هکر ناشناس به سرقت رفته بود را توقیف کرده است. آقای آردینو اظهار کرده است که شرکت تتر آمادگی دارد تا در صورت تقاضای نهاد‌های مجری قانون و یا انجام تراکنش‌های اشتباه توسط کاربران رمزارز تتر با توقف امکان نقل و انتقال، رمزارز‌های مورد نظر آن‌ها را توقیف کند. 

با توجه به مداخله شرکت تتر و همچنین تماس مدیران صرافی کوکوین با سایر صرافی‌های بزرگ با حجم مبادله بالا همانند بایننس، بای بیت، بیت مکس و اوکی ایکس فروش و نقد کردن رمزارز‌های به سرقت رفته توسط این هکر بسیار دشوار خواهد بود. مدیرعامل صرافی کوکوین آقای جانی لو عنوان کرده است که این مجموعه در حال حاضر با کمک سایر صرافی‌های رمزارزی، شرکت‌های امنیتی و مقامات قضایی در حال پیگیری مساله و توقیف رمزارز‌های سرقت شده هستند.

یکی از مهم‌ترین مسائل مورد توجه در این اتفاق، رشد استفاده کاربران از بستر‌های مبادله غیر متمرکز مانند یونی سواپ است که فاقد هر نوع فرایند احراز هویت مشتریان بوده و به هکر‌ها یا کسانی که قصد پولشویی با استفاده از رمزارز را دارند امکان عملی کردن اهداف مجرمانه خود را می‌دهند. صرافی‌های غیر متمرکز، پدیده‌ای نو در دنیای رمزارز‌ها محسوب می‌شوند و به خصوص گفتنی است در سال جاری میلادی رشد مبادلات در بستر این نوع از صرافی‌ها رشد قابل ملاحظه‌ای داشته است.

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا