مقاله کسب و کار دیجیتال

۵ اقدامی که باید در برنامه روزانه کارآفرین ها قرار گیرد

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

نویسنده : استن پایک
مترجم : امیر آل علی  

کارآفرینی را باید مهمترین سمت در یک سازمان تلقی کرد. درواقع رشد و یا پسرفت شرکت کاملا به ایده های شما بستگی خواهد داشت، با این حال یکی از مهمترین جنبه های کارآفرینی، آزادبودن فرد است. درواقع شما محدود به ساعت کاری خاصی نبوده و این امر باعث می شود تا امکان انجام اقدامات متعددی را داشته باشید. اگرچه ممکن است تصور کنید که کارآفرینی به معنای فعالیت ۲۴ ساعته است، با این حال آمارها در این زمینه کاملا متفاوت بوده و با نگاهی به نمونه های موفق، متوجه این امر خواهید شد که در حوزه تخصصی کار نیاز به اختصاص زمان بیش از حد زیادی وجود ندارد، با این حال شما باید تنوع در اقدامات داشته باشید و صرفا به وظایف اصلی محدود نباشید. در این زمینه آیا تاکنون به این موضوع فکر کرده‎اید که چه اقداماتی باعث می شود تا بتوانید رشد شخصی تضمین شده ای را داشته باشید؟ در ادامه پنج موردی را بررسی خواهیم کرد که شما را در رسیدن به این خواسته یاری می کند. 

جهت دانلود و مشاهده عناوین ماهنامه ” اقتصاد دیجیتال” اینجا کلیک نمایید.

۱-مراقبت از خود را فراموش نکنید 

یکی از اشتباهات رایج کارآفرین ها این است که از توجه به خودشان غافل می شوند. این امر باعث شده است تا درگیر شدن با بیماری در بین این افراد، بسیار بالا باشد. در این زمینه نکته ای که همواره باید به خاطر داشته باشید این است که شما نباید خود را برای فعالیت بیش از ۳۰ سال، آماده نگه دارید. به همین خاطر ورزش، تغذیه سالم و اقدامات مراقبتی نظیر استراحت کافی و مدیتیشن جهت کاهش استرس، مواردی کاملا ضروری هستند. در این راستا فراموش نکنید که مداوم بودن ورزش بسیار مهم بوده و نباید به حجم آن توجه داشته باشید. درواقع بسیاری از افراد کار خود را با پنج دقیقه شروع می کنند. با این حال به صورت یک استاندارد جهانی، حالت مناسب، اختصاص زمانی نیم ساعته خواهد بود. همچنین توصیه می شود که مصرف کافئین خود را کنترل کرده و در نوشیدنی های خود تنوع داشته باشید. برای مثال دمنوش ها، یک گزینه بسیار خوب محسوب می شود.

۲-یادگیری را محدود نکنید 

این امر که کارآفرینی به معنای رسیدن به نقطه پایان است، تصوری کاملا غلط بوده و همه افراد به یادگیری مداوم نیاز دارند، با این حال این مسئله برای مدیران به علت تاثیر فوق العاده تصمیمات آنها بر شرکت، اهمیت دوچندانی را دارد. نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که روش های متنوعی برای آموزش ایجاد نمایید. برای مثال در حین رانندگی به یک کتاب صوتی گوش داده و در زمان استراحت، اخبار را مطالعه نمایید. به صورت کلی گوش دادن، ساده ترین راهکار محسوب می شود. خوشبختانه امروزه شیوه های یادگیری به حدی پیشرفته شده است که شما ابدا نیازی به خارج شدن از دفتر کار خود ندارید. در این زمینه می توانید جدیدترین دوره ها را به صورت آنلاین، پشت سر بگذارید. توجه به داده های بزرگ در عرصه کاری شما و مطالعه مقالات و سخنرانی ها نیز از دیگر مواردی است که باعث خواهد شد تا رشدی مداوم را داشته باشید. این نکته را همواره به خاطر داشته باشید که ذهن، مهمترین ابزار یک کارآفرین محسوب می شود. این امر در حالی است که برای یک ورزشکار، آمادگی بدنی مهمترین اصل است. به همین خاطر بسیار مهم است که حتی بودجه ای را برای این موضوع اختصاص دهید. 

۳-پشت میزنشین نباشید 

اگر تصور می کنید که کارآفرینی به معنای اتخاذ تصمیمات بوده و سایر اقدامات باید توسط دیگران انجام شود، سخت در اشتباه خواهید بود. درواقع شما باید در بخش های دیگر نیز کمک رسان باشید. در این زمینه برخی از افراد عقیده دارند که مدیر موفق، فردی است که کمتر در صندلی خود پیدا شود. برای مثال این امر که شما هم به دنبال پیدا کردن کانال های فروش باشید، بدون شک اقدامی مهم خواهد بود. درواقع به علت تجربه و سطح دانشی که دارید، بدون شک شما کمک رسان بسیار خوبی خواهید بود. به صورت کلی این روحیه را هر روز در خود تقویت نمایید که شما بزرگترین کمک رسان به تمامی بخش های شرکت هستید. این موضوع باعث خواهد شد تا به بازدید مداوم از بخش های مختلف و ارتباط برقرار کردن با کارمندان، تمایل پیدا کنید که خود مزیت های فوق العاده ای را به همراه دارد. 

۴-بهبود شرایط شرکت را فراموش نکنید 

برای بهبود شرایط شرکت بدون شک محدودیتی وجود نداشته و شما باید به صورت مداوم، اقدامات روز قبل خود را مورد ارزیابی قرار دهید. همچنین لازم است تا شرایط موجود را نیز تحلیل کرده و در صورت نیاز برنامه های آتی خود را تغییر دهید. در این راستا نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که بهبود تنها شامل انجام اقداماتی نظیر تبلیغ نبوده و گاهی نکات کوچک را شامل می شود. برای مثال یکی از مواردی که کمتر مورد توجه قرار می گیرد، بهبود وضعیت کارمندان است. این نکته را همواره به خاطر داشته باشید که حقوق کارمندان، امری نیست که به صورت سالانه تغییر کند. بدون شک در صورت افزایش حقوق و یا ارتقای ابزارها، رضایت و تمایل به کار بیشتری را نیز خواهید داشت. برای سنجش این موارد، بهتر است که هر روز از خود این سوال را بپرسید که برای بهبود شرکت، چه اقداماتی باید انجام شود. 

۵-جوی دوستانه ایجاد نمایید 

در نهایت نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که شخصیت شما باید به نحوی باشد که در شرکت جوی دوستانه شکل گیرد. این امر باعث خواهد شد تا حضور در محل کار، جذابیت بالایی را داشته باشد. در این زمینه رفتارهای خشک و خشن، جزو اصول مدیریتی در ۱۰۰ سال قبل محسوب می شود که لازم است تا کنار گذاشته شود. در این راستا همواره در تلاش برای این موضوع باشید که افراد از حضور در شرکت و انجام کارهای خود، احساس خوبی را داشته باشند. در این زمینه با کمی فکر، می توانید به راهکارهای خلاقانه و حتی بدون هزینه نیز دست پیدا کنید. در نهایت اگر این احساس را به وجود آورید که شما دوست کارمندان خود هستید، با مشکلات و درگیری های بسیار کمی مواجه خواهید شد که این امر در روحیه شما نیز تاثیرگذار است. درواقع شما باید از مناسب بودن شرایط داخل شرکت، اطمینان داشته باشید تا در صورت بروز مشکل و یا حتی بحران، همه چیز نابود نشود. 

منبع: فرصت امروز

بیشتر از کسب و کار هوشمند در اقتصادالکترونیکی:
سئو کاربردی برای کسب رتبه بهتر در گوگل
چگونه رابطه برندمان با مشتریان را بهبود بخشیم
کارآفرینان جوان پاسخ می دهند: چالش موفقیت در کسب و کار و پیگیری اهداف شخصی
۷ اقدام در جهت رشد سریع کسب و کار
چالش حفظ تمرکز دورکارها
رونق اقتصاد دیجیتال در آسیا و اقیانوسیه در سایه کرونا
میراث فناوری برای تجارت
اقتصاد دیجیتال به کمک شرکتها آمد
اکوسیستم مناسب استارت‌آپ‌ها
شغل‌های دیجیتالی در لیست شغل‌های رو به افزایش در سال ۲۰۲۱

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. بازتاب: ده ویژگی ضروری رهبران در عصر هوش مصنوعی : پایگاه خبری اقتصاد الکترونیکی
  2. بازتاب: کارآفرینان جوان پاسخ می دهند:چگونه مدیر خوبی برای کسب و کارمان باشیم؟ : پایگاه خبری اقتصاد الکترونیکی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا