ارز دیجیتال بانک مرکزی(CBDC)پیشنهاد سردبیر

پلتفرم پول دیجیتالی به نام Regulated Liability Network (RLN) بانک‌های آمریکایی

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

گروهی از موسسات بانکی (از جمله HBSC، مسترکارت و ول‌فارگو) پلتفرم پول دیجیتالی به نام Regulated Liability Network (RLN) را مبتنی بر اثبات مفهوم (PoC) راه‌اندازی کردند. RNL به مدت ۱۲ هفته در محیط آزمایشی و تنها با دلار آمریکا فعالیت می‌کند.

موسسات مالی سنتی، در حالی که فروپاشی صرافی FTX پایه‌های بازار کریپتو را به لرزه در آورده است، گام تازه‌ای در جهان ارز دیجیتالی برداشتند.

گروهی از موسسات بانکی (از جمله HBSC، مسترکارت و ول‌فارگو) روز سه شنبه پلتفرم پول دیجیتالی به نام Regulated Liability Network (RLN) را مبتنی بر اثبات مفهوم (PoC) راه‌اندازی کردند.

  ” اقتصادالکترونیکی“آخرین و به روزترین محتوی در اقتصاددیجیتال

این گروه در بیانیه مشترکی گفت: «اعضای جامعه بانکداری و پرداخت آمریکایی شرکت کننده در این [اثبات مفهوم] از همکاری با مرکز نوآوری نیویورک (NYIC) که بخشی از بانک‌ خزانه‌داری نیویورک می‌باشد خرسند هستیم.»

طبق اعلام این گروه، پلتفرم مذکور از تکنولوژی دفتر کل توزیعی یا همان بلاک‌چین برای ایجاد فرصت‌هایی در جهت بهبود تسویه‌‌ حساب‌های مالی استفاده می‌کند. بانک‌های مرکزی، بانک‌های تجاری و «غیر-بانک‌های تحت ناظرت قانون» از جمله BNY Mellon، Citi، PNC Bank، Swift، TD Bank، Truist و U.S. Bank نیز در این پروژه مشارکت خواهند داشت.

اقتصادالکترونیکی آخرین و به روزترین محتوی در فین‌تک (فناوری مالی)  

ادوارد اسنودن، افشاگر آمریکایی، در پاسخ به آغاز فعالیت‌های بانکی در حوزه بلاک‌چین گفت: «شروع شد.»

پتانسیل ارزهای دیجیتال بانک مرکزی یا CBDC،‌ مدت‌ها است توجه مقامات بانکی را به خود جلب کرده‌اند. این ارزها در واقع نسخه دیجیتالی ارز فیات هستند و شبیه به رمزارز پایدار، نسبتی ۱ به ۱ با ارز فیات دارند.

طبق اعلام این گروه، RNL به مدت ۱۲ هفته در محیط آزمایشی و تنها با دلار آمریکا فعالیت می‌کند. بانک‌های شرکت‌کننده توکن‌های دیجیتالی شبیه‌سازی شده‌ای را بجای واریزی مشتریان صادر می‌کنند و تسویه حساب از طریق خزانه‌های بانک مرکزی در یک بلاک‌چین مشترک انجام می‌گیرد.

به گفته این گروه، پروژه بلاک‌چینی یک چارچوب رگولاتوری همسان با مقررات فعلی از جمله مشتری خود را بشناس (KYC) و پیش‌نیازهای ضد پولشویی را شامل می‌شود. امکان توسعه این پلتفرم برای پشتیبانی از دیگر دارایی‌های دیجیتالی از جمله رمزارزهای پایدار نیز مورد آزمایش قرار می‌گیرد.

پس از پایان پروژه، این گروه نتایج طرح آزمایشی را منتشر می‌کند و شرکت کنندگان هم الزامی برای شرکت در طرح‌های آینده نخواهند داشت.

گروه بانکی می‌گوید: «این پروژه در محیط آزمایشی انجام می‌گیرد و تنها از داده‌های شبیه‌سازی استفاده می‌کند. هدف [این پروژه] تحقق یک نتیجه مشخص سیاسی نیست و سیگنالی برای تصمیمات خزانه‌داری فدرال در زمینه صدور CBDC خرده‌فروشی یا عمده محسوب نمی‌شود و هدف حتی ارائه یک الگو برای طراحی نیست.»

ایالات متحده اولین کشوری نیست که برای توسعه یک ارز دیجیتال ملی تلاش می‌کند. چین پیش از این فعالیت در زمینه ین دیجیتالی را آغاز کرده است. استرالیا نیز در ماه سپتامبر پروژه آزمایشی دلار دیجیتال را استفاده از نسخه خصوصی اتریوم به نام Quorum آغاز کرد.

منبع: پیوست از ReutersDecrypt

“فناوری هوشمند” رسانه تخصصی انقلاب صنعتی چهارم

کانال تلگرام رسانه فناوری هوشمند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا